Γιώτα Παυλοπούλου: Συνάντηση εργασίας με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

24/10/2024 | 17:48

Συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη είχε χτες, στο Υπουργείο, η πολιτευτής Αχαΐας της ΝΔ, Γιωτα Παυλόπουλου.
Η Αχαιός πολιτικός συζήτησε με τον Υπουργό το πλέγμα των πολιτικών που σχεδιάζονται με στόχο την ενίσχυση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών, στην Αχαΐα και όλη την Επικράτεια, αλλά και την βελτίωση της καθημερινότητας τους.
 
Παράλληλα, κατέθεσε τις προτάσεις της για την ενίσχυση σε ανθρώπινο δυναμικό και μεσα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, τις νέες διαρθρωτικές αλλαγές και ευχαρίστησε τον Υπουργό για τη βαρύτητα που δίνει στα ζητήματα της αντιμετώπισης της βίας των ανηλίκων όπως και στην αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας.
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε η κ. Παυλόπουλου στις προσπάθειες της Κυβέρνησης της ΝΔ να επανατοποθετήσει  την Αστυνομια στη νέα εποχή και να χτίσει μαζί με τους πολίτες μια νέα σχέση εμπιστοσύνης.
 

Από την Ανθούπολη ο 46χρονος με το “καζίνο”! Από ποιους Πατρινούς επιχειρηματίες άρπαξε 270.000 ευρώ

Πάτρα: Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ – Ανακάλυψαν ναρκωτικά και όπλα μέσα σε σπίτι

Ο «Κος Αμιλκάρ» του Ρεφενέ στο θέατρο “Αγορά” για 2η εβδομάδα

Αχαΐα: Σοκάρει η αυτοκτονία άνδρα – Βρέθηκε κρεμασμένος από δέντρο, εντοπίστηκε σημείωμα

Αχαΐα: Κι άλλο περιστατικό βίας με πρωταγωνιστές ανήλικους – Έστειλαν 17χρονο μαθητή στο νοσοκομείο

Πάτρα: Μεγάλη ποσότητα χασίς σε σπίτι γνωστού επαγγελματία – Τι βρήκαν οι αστυνομικοί, πώς σχετίζεται με τις προ ημερών έρευνες για ναρκωτικά και όπλα

Πάτρα: Μέσα σε Γυμνάσιο κακοποιήθηκε σεξουαλικά η 12χρονη – Αναμένεται δίωξη στον 16χρονο

Πάτρα: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 16χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό 12χρονης – Τι λέει ο δικηγόρος του-ΦΩΤΟ