Γιώτα Παυλοπούλου: Συνάντηση εργασίας με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

24/10/2024 | 17:48

Συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη είχε χτες, στο Υπουργείο, η πολιτευτής Αχαΐας της ΝΔ, Γιωτα Παυλόπουλου.
Η Αχαιός πολιτικός συζήτησε με τον Υπουργό το πλέγμα των πολιτικών που σχεδιάζονται με στόχο την ενίσχυση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών, στην Αχαΐα και όλη την Επικράτεια, αλλά και την βελτίωση της καθημερινότητας τους.
 
Παράλληλα, κατέθεσε τις προτάσεις της για την ενίσχυση σε ανθρώπινο δυναμικό και μεσα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, τις νέες διαρθρωτικές αλλαγές και ευχαρίστησε τον Υπουργό για τη βαρύτητα που δίνει στα ζητήματα της αντιμετώπισης της βίας των ανηλίκων όπως και στην αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας.
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε η κ. Παυλόπουλου στις προσπάθειες της Κυβέρνησης της ΝΔ να επανατοποθετήσει  την Αστυνομια στη νέα εποχή και να χτίσει μαζί με τους πολίτες μια νέα σχέση εμπιστοσύνης.
 

Από την Ανθούπολη ο 46χρονος με το “καζίνο”! Από ποιους Πατρινούς επιχειρηματίες άρπαξε 270.000 ευρώ

Εσωκομματικές εκλογές ΝΔ: Προηγείται ο Αντώνης Κουνάβης για την προεδρία στην ΔΕΕΠ Αχαΐας

Πάτρα: Έκρηξη σε εργοστάσιο στην ΒΙΠΕ – Ένας τραυματίας

Πάτρα: Σοβαρό τροχαίο στην περιοχή Θεριανού με δύο νταλίκες – Ένας τραυματίας – Διακοπή κυκλοφορίας ΦΩΤΟ

Οριακή νίκη Κατσιγιάννη στην προεδρία της ΔΕΕΠ Αχαΐας – Ένσταση από Κουνάβη για επανακαταμέτρηση ψηφοδελτίων

Πάτρα: Έριξαν κροτίδα σε σχολικό συγκρότημα – Τραυματίστηκε 12χρονος μαθητής

Πάτρα – Βιασμός 12χρονης: Προφυλακίστηκε ο 16χρονος

Πάτρα: Ελεύθερος με όρους και εγγύηση ο επιχειρηματίας για τα ναρκωτικά – Εμφανίστηκε στην Ανακρίτρια ο γιος και “τα πήρε όλα πάνω του”