Γιώργος Βελισσάρης: Η στιγμή που του πετάνε 100 κιλά γαρύφαλλα με κλαρκ σε πανηγύρι στη Λακωνία – ΒΙΝΤΕΟ

21/07/2024 | 10:10

Ανεπανάληπτες στιγμές έζησε ο Γιώργος Βελισσάρης που τραγούδησε καλεσμένος του Συλλόγου Νέων στο χωριό Γεράκι Λακωνίας.

Οι κάτοικοι του χωριού υποδέχτηκαν τον τραγουδιστή Γιώργο Βελισσάρη με καπνογόνα, κόρνες και βεγγαλικά. Αποκορύφωμα της βραδιάς ήταν η είσοδος ενός κλακρ το οποίο τον έρανε με 100 κιλά γαρύφαλλα.

Το ένθερμο κλίμα αποτυπώνεται σε σχετικά βίντεο που ανέβηκαν στα social media, με αρκετούς νέους να κρατούν στα χέρια του αναμμένα καπνογόνα, δημιουργώντας εκρηκτική ατμόσφαιρα στο πανηγύρι.

«Έλα η Λακωνία»

Ο Γιώργος Βελισσάρης έσπευσε να ευχαριστήσει το κοινό για την εξαιρετικά θερμή υποδοχή και αναδημοσίευσε τα σχετικά αποσπάσματα στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook.

«Γεράκι Λακωνίας. Σας ευχαριστούμε πολύ για αυτήν την ξεχωριστή βραδιά!!» έγραψε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

«Έλα η Λακωνία», «Υπέροχοι», «Μόνο εσύ τα κάνεις αυτά μεγάλε Γιώργο Βελισσάρη», είναι μόνο κάποια από τα σχόλια που αναρτήθηκαν στα social media για την «κόλαση» που επικράτησε.

https://www.in.gr/

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα: Δύο νεκροί νεαρής ηλικίας μετά από σοκαριστικό τροχαίο στην Παραλία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θρήνος στο διαδίκτυο για τα παιδιά που χάθηκαν στο τροχαίο! Συντετριμμένοι οι φίλοι τους (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Αυτό είναι το 25χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Πάτρα: Λουλούδια και κεράκια για το Νίκο και την Αγγελική στον τόπο της ανείπωτης τραγωδίας – “Παγωμένη” Κυριακή για την πόλη (ΦΩΤΟ)

Σοκαρισμένη η Πάτρα από το τραγικό τροχαίο – Ποια είναι τα δύο παιδιά που έχασαν την ζωή τους, 19 και 17 ετών!

Νέα τραγωδία στην Πάτρα: Ένας νεκρός από φωτιά σε σπίτι στον Καστελλόκαμπο – Πρώην διαιτητής το θύμα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Αναστάτωση σε συρμό του Προαστιακού – Άνδρας παρενόχλησε σεξουαλικά ανήλικο κορίτσι, συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: Ο παλαίμαχος διαιτητής βόλεϊ Σάββας Ιορδανίδης το θύμα της φωτιάς στον Καστελλόκαμπο