Γιώργος Ρώρος: Καιροσκοπισμός Πελετίδη

 

Σε ανακοίνωση της “Ωρας Πατρών” – Γιώργος Ρώρος αναφέρεται:

Κύλησε πολύ νερό  κάτω από τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου και πήρε τα λόγια του δημάρχου κ. Πελετίδη που έλεγε στους εργαζόμενους της κοινωφελούς παραμονές της πορείας προς τη Γέφυρα τον Ιούνιο του 2017.
Ήταν η κυβέρνηση τότε του ΣΥΡΙΖΑ και συνήθιζε ο κ. Πελετίδης να κάνει πορείες, να διεκδικεί.
Τις ξέχασε μετά επί Νέας Δημοκρατίας, έλεγε σε συγκέντρωση εργαζομένων της κοινωφελούς στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης:
“Αγωνιστήκαμε το πεντάμηνο και έγινε οκτάμηνο. Να μη μείνουμε στο οκτάμηνο να γίνουν οι θέσεις σας, θέσεις μόνιμης εργασίας αφού έχετε τα μόρια που πρέπει”,
“Να μη λείψει κανένας αύριο στην κατάληψη Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου”  προσκαλούσε τους νεοεισερχόμενους εργαζόμενους τότε στο Δήμο Πατρέων και πήγε στη Γέφυρα προκειμένου να κάψουν το ομοίωμα του Τσίπρα.(Υποδοχή εργαζομένων κοινωφελούς – YouTube βίντεο με την ομιλία του κ. Πελετίδη)
Προφανώς τα ξέχασε όλα αυτά ο κ. Δήμαρχος  και στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο της 18/9/2023, προσπάθησε με λεκτικές ταχυδακτυλουργίες να αποπροσανατολίσει το σώμα και τους εργαζομένους.
Κατήγγειλε το παγκόσμιο σύστημα, τις κυβερνήσεις, τις δημοτικές παρατάξεις και στο τέλος έβαλε τη Νομική υπηρεσία να “βγάλει το φίδι” από την τρύπα, επικαλούμενος “νομικίστικους ακροβατισμούς”. Τα επιχειρήματα του γρήγορα κατέπεσαν, από την εκπρόσωπο των εργαζομένων που είπε ότι οι άλλοι Δήμοι προσήλθαν στο δικαστήριο με ομόφωνες αποφάσεις και έθεσε το ερώτημα: “Πως η Λαϊκή Συσπείρωση στους εκεί Δήμους ψήφισε την πρόταση των δημάρχων και μάλιστα ακόμα και συντηρητικών; Πώς είναι δυνατόν εδώ που η Λαϊκή Συσπείρωση είναι  Δημοτική αρχή να καταψηφίζει και να είναι ενάντια στους εργαζόμενους;”
Μέτρησε ο Δήμαρχος τα κουκιά,  είδε ότι δεν βγαίνουν και ότι θα έχανε την ψηφοφορία και προσπάθησε να αυτοδοξαστεί κρυπτόμενος βέβαια, ανακοινώνοντας τελικά ότι θα απέχουν από τη διαδικασία της ψηφοφορίας.
Υπέρ της πρότασης των εργαζομένων ψήφισαν όλες οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης και έτσι έδωσαν την Ελπίδα στους εργαζόμενους, ώστε στην επόμενη δικάσιμο το Δικαστήριο να αποφανθεί θετικά και να μπορέσουν να μείνουν μερικούς μήνες παραπάνω ώστε να θεμελιώσουν δικαίωμα να μπουν στο ταμείο ανεργίας.
Δύο Δημοτικές περίοδοι και εννέα χρόνια είναι αρκετά για να αποκαλυφθεί η ανερμάτιστη πολιτική της Λαϊκής Συσπείρωσης και του κ. Πελετίδη. Τέλος.

Αχαΐα: Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στο ύψος της Παναγοπούλας – Το ένα πήρε φωτιά, απανθρακώθηκε οδηγός, άλλοι δύο τραυματίστηκαν (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Τραγωδία στην Παναγοπούλα: Η μοίρα “έφερε” μαζί με το γάμο την κηδεία!-Η απόφαση της συντρόφου του 54χρονου νεκρού να παντρέψει σήμερα την κόρη της και να τιμήσει τον αδικοχαμένο Μάκη

Αχαΐα – Τραγωδία δίχως τέλος: Και δεύτερος νεκρός στο φρικτό τροχαίο στην Ολυμπία Οδό, ένας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Υπό έλεγχο η φωτιά στην Αιγιάλεια-Δόθηκε μάχη με τις φλόγες κοντά σε σπίτια – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Έκανε… σαματά, ζήτησε και τα ρέστα… από τους αστυνομικούς – Επεισοδιακή σύλληψη

Τραγωδία με δύο νεκρούς στην εθνική οδό: Επί ένα χιλιόμετρο το ΙΧ της 70χρονης κινείτο ανάποδα στο δρόμο – Σοκαριστικές λεπτομέρειες

Πάτρα: Χαμός στην Αγ. Σοφίας, επιτέθηκαν σε κοπέλα και αστυνομικό ΦΩΤΟ

Δυτ. Ελλάδα: Απίστευτο περιστατικό – Ούρησε δημοσίως και ακολούθησε συμπλοκή!