Γιώργος Παπανδρέου: Οι χειρισμοί της κυβέρνησης της ΝΔ στο Βουκουρέστι ήταν οι ενδεδειγμένοι

23/01/2018 | 09:28

Εξωτερική πολιτική δεν γίνεται χωρίς σχέδιο και γνώση, ενταγμένη στην άσκηση μικροκομματικών σκοπιμοτήτων, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γ. Παπανδρέου σε εκδήλωση για την κοπή της πίτας του ΚΙΔΗΣΟ με αφορμή τις εξελίξεις γύρω από το θέμα των Σκοπίων.

Τόνισε ότι στο Βουκουρέστι δεν μπήκε βέτο γιατί δεν έγινε ψηφοφορία , αναγνωρίζοντας ωστόσο ότι οι χειρισμοί της τότε κυβέρνησης της ΝΔ ήταν οι ενδεδειγμένοι καθώς υπήρξε συνεργασία με την αξιωματική αντιπολίτευση για τη διαμόρφωση της εθνικής θέσης: «Σύνθετης ονομασίας με γεωγραφικό προσδιορισμό για κάθε χρήση» .

Σύμφωνα με τον κ. Παπανδρέου αυτό είναι ένα παράδειγμα σοβαρής και υπεύθυνης αντιπολίτευσης όταν τα συμφέροντα της πατρίδας και τα εθνικά θέματα δοκιμάζονται.

Αναφερόμενος στα συλλαλητήρια υπογράμμισε ότι δεν προσέφεραν το ΄92 ούτε προσφέρουν σήμερα, ενώ πολλοί έκαναν καριέρα με αυτά.

Πηγή: newsbeast.gr

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου