Γιώργος Παπαγεωργίου: Σκηνοθετεί την παράσταση αφιέρωμα για τον Τσιτσάνη – «Ανυπέρβλητος συνθέτης»

06/02/2026 | 19:32

Παράσταση – αφιέρωμα στον Βασίλη Τσιτσάνη θα πραγματοποιηθεί στις 10 και 11 Φεβρουαρίου στο θέατρο Παλλάς.

Η κάμερα του «Buongiorno» συνάντησε τον Γιώργο Παπαγεωργίου, ο οποίος σκηνοθετεί την παράσταση.

«Μία παράσταση η οποία είχε γίνει sold out όταν είχε παιχτεί στο Ηρώδειο. Για μένα είναι μία συνάντηση όπου ο θεατής θα μπει σε μία χρονοκάψουλα και θα ζήσει λίγο τι σημαίνει πραγματικά αυτή η σπουδαία ζωή αυτού του ανυπέρβλητου συνθέτη».

«Για μένα η παράσταση αυτή είναι ουσιαστικά μία γραμμική αφήγηση της ζωής του Βασίλη Τσιτσάνη από το τέλος προς την αρχή. Είναι μία τεράστια προσωπικότητα, ένας μουσικός ο οποίος, με τωρινούς όρους, μιλάμε για έναν σούπερ σταρ στα αλήθεια, ο οποίος κατάφερε και άλλαξε όλη τη λαϊκή μουσική σκηνή», λέει ο ίδιος.

Θα μπορούσαμε να τον δούμε σε ρόλο παρουσιαστή;

«Θεωρώ ότι είναι μία τελείως άλλη δουλειά. (…) Πιστεύω ότι δεν μου ταιριάζει και πολύ».

Πάτρα: Απαγόρευσαν το κολύμπι στο Ρίο με απόφαση του 2004 ! Έντονες αντιδράσεις των κατοίκων

Πάτρα: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε» – Πολυπληθές συλλαλητήριο για τα 3 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Απίστευτες εικόνες στον Λυκοχορό με το βουνό να ολισθαίνει- “Φύγετε από το σπίτι, κινδυνεύετε” ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θρήνος για το θάνατο του 19χρονου Γεωργίου Γαλάνη

Πάτρα: Θρήνος για την Αγγελική Γεωργοπούλου

Πάτρα: Σήμερα η κηδεία της Κατερίνας Βεναρδάκη

Σοκαριστικό τροχαίο στα Καλάβρυτα: Νεαρή καρφώθηκε σε δέντρο – Το αυτοκίνητο έπεσε σε πλαγιά και διαλύθηκε (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Στα “δίχτυα” της Ασφάλειας επαγγελματίες… διαρρήκτες – Σε πόσες και ποιες υποθέσεις εμπλέκονται