Γιώργος Παπαδάκης: «Έχω πήξει, δεν αντέχω άλλο» – Για 13η μέρα θετικός στον κορονοϊό

21/12/2022 | 09:44

 

 

Με τον κορονοϊό συνεχίζει να παλεύει ο Γιώργος Παπαδάκης. Ο παρουσιαστής απουσιάζει και σήμερα (21/12) από το πλατό του «Καλημέρα Ελλάδα», καθώς συνεχίζει να βγαίνει θετικός στον ιό.

Έτσι, εμφανίζεται στην εκπομπή μέσω ζωντανής σύνδεσης από το σπίτι του, όπου βρίσκεται για 13η μέρα σε καραντίνα.

«Ακόμη βγαίνω θετικός, 13η μέρα σήμερα που είμαι θετικός. Σήμερα θα πάω να κάνω και μοριακό και κάτι που είπαν ότι θα μου μετρήσουν. Να δούμε κατά πόσο είμαι θετικός ή δεν είμαι. Έχω πήξει Μαρία, δεν αντέχω άλλο», είπε αρχικά ο Γιώργος Παπαδάκης στην συμπαρουσιάστριά του, Μαρία Αναστασοπούλου.

Εκείνη του αποκάλυψε ότι του έχουν ετοιμάσει μία έκπληξη «μπας και σπάσει η γκίνια και αύριο είσαι εδώ».

«Μακάρι και θα ρωτήσω την έκπληξη που έχεις, πως τα κατάφερα εγώ 5 φορές εμβολιασμένος να την πατήσω και να είμαι 13 μέρες θετικός; Θα το ρωτήσω, γιατί πρέπει να μου απαντήσουν. Να απαντήσει η επιστήμη και όχι ο παθών», σχολίασε με τη σειρά του ο δημοσιογράφος.

Η νοσηλεία στο νοσοκομείο

 

Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος εμφανίστηκε το πρωί της Πέμπτης (15/12) στο «Καλημέρα Ελλάδα» μέσω Skype και όπως είπε, πέρασε πολύ δύσκολα ενώ για 6 ολόκληρες μέρες παρέμεινε στο Σισμανόγλειο, σε μονάδα Covid.

«Οφείλω και μια εξήγηση, γιατί τόσες μέρες εγώ δεν εμφανιζόμουν. Ήταν ένας συνδυασμός κοροναϊού με κάποια λοίμωξη. Με χτύπησε στο αναπνευστικό. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να εισαχθώ στο νοσοκομείο, στο Σισμανόγλειο, που ήμουν μέχρι και χθες», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Παρέμεινα θετικός χθες, αν και μου λένε οι γιατροί ότι σήμερα αύριο τελειώνει η υπόθεση για να μπορέσω να έρθω κοντά σου. Τώρα μπορώ να καταλάβω τι πέρασαν αυτοί οι άνθρωποι, γιατί ήμουν σε μονάδα Covid για 6 μέρες».

https://www.in.gr/

Βέλγιο: 12χρονος σκοτώθηκε στη διάρκεια καταδίωξής του από την αστυνομία

Υπό την προεδρία Μητσοτάκη σήμερα η σύσκεψη για την πλατφόρμα stegasi.gov.gr

Ισπανία: Η Παρασκευή ήταν η πιο ζεστή μέρα που έχει καταγραφεί τον Μάιο – Έσπασε όλα τα ρεκόρ η θερμοκρασία

Μπρουκ Σιλντς: Έκλεισε τα 60 και το γιόρτασε στην παραλία με μπικίνι

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός «ρίχνουν τους τόνους» για τη συνέχεια των τελικών της Greek Basket League

Η εκτίμηση Άκη Τσελέντη για τον σεισμό στη Ρόδο: “Ας περιμένουμε λίγο…”

Σήμερα η απόφαση του Εφετείου για τη φονική φωτιά στο Mάτι

Πρεμιέρα σήμερα για τον “Προσωπικό αριθμό” – Είναι υποχρεωτικός – Πώς θα τον βγάλετε