Γιώργος Νταλάρας: Θλίψη για την απώλεια του στενού συνεργάτη του

26/05/2023 | 11:23

Την απώλεια ενός δικού του ανθρώπου βιώνει τις τελευταίες ώρες ο Γιώργος Νταλάρας. Έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος του φίλος και συνεργάτης, Κώστας Κωνσταντινόπουλος, με τον ερμηνευτή να τον αποχαιρετά με ένα συγκινητικό μήνυμα.

Η ανάρτηση στο Instagram

«Από την άλλη άκρη του κόσμου αποχαιρετώ τον φίλο μου, ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Έναν σπουδαίο, εφευρετικό, πρωτοπόρο, ειδήμονα του ήχου, αφοσιωμένο και ερωτευμένο με την δουλειά του, που δημιούργησε ολόκληρη σχολή. Κώστα μου λείπω τώρα στη δουλειά, καλή αντάμωση για κόντρες με τις μηχανές μας αλλού… Καρολίνα μου κι Ερασμία μου, σας στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά».

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

Πάτρα: Δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο στο Καραμανδάνειο – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Μας πήρε και μας σήκωσε και σήμερα ο αέρας – Δεν σταματούν τα περιστατικά με πτώσεις δένδρων και αιωρούμενα αντικείμενα