Γιώργος Νινιός: Εάν σε μια δουλειά υπάρξουν προσβλητικές συμπεριφορές, το κόβω επί τόπου

22/12/2025 | 10:40

Ο Γιώργος Νινιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλημέρα είπαμε;» και μίλησε στην Πέννυ Καβέτσου για την επαγγελματική πορεία του. Είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον Γιάννη Μπέζο, ενώ τόνισε πως ποτέ δεν αισθάνθηκε «ζεν πρεμιέ».

Ο Γιώργος Νινιός παραδέχτηκε ότι σε ορισμένες δουλειές που έκανε, οι συνθήκες δεν ήταν ιδανικές. Τόνισε όμως ότι ουδέποτε έμεινε σιωπηλός όταν κάποιες από τις συμπεριφορές των ενοχλούσαν.

«Ο Γιάννης Μπέζος ξέρει πολύ καλά να καταλαβαίνει τα άγχη των ηθοποιών. Ο Γιάννης δουλεύει πολύ, αλλά μαζί του η δουλειά δεν είναι δουλεία», είπε αρχικά ο Γιώργος Νινιός.

Ο Γιώργος Νινιός πρόσθεσε στη συνέχεια: «Δεν έχω περάσει καλά σε δουλειές, είναι άγριο πράγμα γιατί δεν ξέρεις πώς να το αντιμετωπίσεις όλο αυτό. Εάν σε μια δουλειά υπάρξουν προσβλητικές συμπεριφορές, νιώσω ότι ένα χέρι μου σφίγγει το λαιμό, το κόβω επί τόπου, δεν επιτρέπω σε κανέναν να θίξει την αξιοπρέπειά μου.

Το μόνο που χάρηκα από την επιτυχία της σειράς “Βαμμένα κόκκινα μαλλιά” ήταν που κατάφερα να φέρω εις πέρας το ρόλο μου, η αναγνωρισιμότητα που ήρθε στη ζωή μου δεν με απασχόλησε ποτέ. Δεν έχω υπάρξει ποτέ ζεν πρεμιέ, δεν το έχω υποστηρίξει ποτέ, όλο κάτι αρουραίους έκανα σε ρόλους».

Πάτρα: Παραδόθηκε ο 26χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο “Αβαντάζ” – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Πλημμυρισμένοι δρόμοι, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι (ΦΩΤΟ)

Ηλεία: Ανεμοστρόβιλος σήκωσε και τούμπαρε 2 αυτοκίνητα – Ζημιές και σε αγροτικές εγκαταστάσεις (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Λήξη συναγερμού για τη νεαρή που απειλούσε να πέσει από ταράτσα – ΝΕΟΤΕΡΑ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Του επιτέθηκαν με μαχαίρι, ρόπαλο και μπετόβεργα – Τι συνέβη στο σοβαρό επεισόδιο στην οδό Σωσιπάτρου

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Απόκοσμες εικόνες στην παραλιακή του Ρίου – Η θάλασσα “μπήκε” στα σπίτια – Πλημμύρα στην Πλαζ ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θλίψη για την απώλεια της εκπαιδευτικού Ειρήνης Καραβίτη

Πάτρα: Άγιο είχαν οι νεαροί που τούμπαρε το ΙΧ τους τα ξημερώματα στην Ακτή Δυμαίων -ΦΩΤΟ