Γιώργος Μαζωνάκης: Τι είπε για την αναβολή της πρεμιέρας του;

14/12/2023 | 12:43

Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησε ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο οποίος  ρωτήθηκε τον λόγο που δεν κάνει συχνές εμφανίσεις.

«Το ότι δε με βλέπετε συχνά σε δημόσιες εμφανίσεις είναι δικό σας θέμα. Είναι προβολές δικές σας που κάνετε πάνω σε άλλους ανθρώπους. Είναι κακό αυτό», είπε αρχικά ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε για την αναβολή της πρόσφατης πρεμιέρας του σε νυχτερινό μαγαζί, μιας και δεν εμφανίστηκε ποτέ, ο Γιώργος Μαζωνάκης είπε: «Δε θυμάμαι. Το είχε πει ο Τόλης Βοσκόπουλος σε μια παλαιότερη συνέντευξη».

Πάτρα: Παρανάλωμα του πυρός δύο αυτοκίνητα-Πεπεισμένες οι Αρχές για εμπρησμό (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Νέος πρόεδρος στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ – Αλλαγή σκυτάλης μετά από χρόνια

Στη φυλακή ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας για το σκάνδαλο με τα 3 εκατομμύρια ευρώ με φόντο την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία

Πάτρα: Θρήνος για 35χρονη από την Περιβόλα – Γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και πέθανε 15 μέρες μετά!

Πάτρα: Το “μαγαζί” είχε από κοκαΐνη μέχρι χάπια έκσταση – Συνελήφθησαν δύο άτομα για εγκληματική οργάνωση – Έρευνες σε σπίτια της πόλης

Αχαΐα: Άφατη θλίψη για τον χαμό του Λευτέρη Σταυρόπουλου

Πάτρα: Αναστάτωση από τροχαίο στην Ακτή Δυμαίων – Όχημα “καβάλησε” τη νησίδα και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, νοσηλεύονταν σε κώμα και κατέληξε σε νοσοκομείο της Αττικής