Γιώργος Λιάνος: «Το The Floor, προσωπικά, μου θυμίζει το Game of Thrones»

16/01/2026 | 21:32

Για τον νέο κύκλο του The Floor και όσα νέα στοιχεία θα παρακολουθήσουμε προσεχώς σ’ αυτόν μίλησε ο Γιώργος Λιανός, το μεσημέρι της Παρασκευής (16/1/2026), στην κάμερα της εκπομπής «Το ‘χουμε» με τον Κώστα Τσουρό, όπως είδαμε στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

«Νομίζω ότι αυτό που κέρδισε τον κόσμο είναι πως το The Floor είναι πάρα πολύ γρήγορο. Έχει πάρα πολλές συμμετοχές και με το που δημιουργείται ένας ήρωας μπορεί να φύγει στη στιγμή. Εμένα, προσωπικά, μου θυμίζει το Game of Thrones. Έχτιζαν χαρακτήρες και ξαφνικά τους έχανες, δεν προλάβαινες να συνδεθείς με κάποιον γιατί γεννιέται κάθε φορά ένας καινούργιος ήρωας» δήλωσε αρχικά ο γνωστός παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός.

«Η δεύτερη σεζόν του παιχνιδιού θα δείτε ότι είναι αρκετά πιο κεφάτη. Δηλαδή πλέον ο κόσμος, που έρχεται να λάβει μέρος, ξέρει ακριβώς τι θα αντιμετωπίσει και λειτουργεί πιο αυθόρμητα. Ούτως ή άλλως είναι τόσο ωραίο το ταξίδι στο Άμστερνταμ και ο τρόπος των γυρισμάτων που ακόμη και να χάσεις, δεν στεναχωριέσαι. Στεναχωριέσαι γιατί χάνεις το μεγάλο έπαθλο αλλά είναι μια εμπειρία την οποία θυμούνται όλοι πολύ ευχάριστα».

«Το καινούργιο στοιχείο στη δεύτερη σεζόν είναι ότι, πέρα από τις μάχες των εικόνων, υπάρχουν πλέον και ηχητικές αναμετρήσεις. Οπότε μπαίνει και άλλη μια αίσθηση στο παιχνίδι και δημιουργεί πάρα πολλές αναμετρήσεις και πολύ γέλιο» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Γιώργος Λιανός στον ΣΚΑΪ.

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας της εστίασης Αντώνης Λάγιος

Πάτρα: Τραγική κατάληξη για τον 44χρονο που χάθηκε στις εκβολές του Γλαύκου ενώ ψάρευε – Ποιος είναι ο άτυχος άνδρας

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Αχαΐα: Άγνωστος πυροβόλησε και τραυμάτισε ανήλικους-Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας-Νοσηλεύονται σε σοκ

Ο ξακουστός θίασος «VARATE» ξανακτιπά απόψε με την τραγοδία «ΜΥΔΙΑ»

Πάτρα: “Έφυγε” από την ζωή ο “γίγαντας” της πυγμαχίας Αλέξης Πεφάνης

Πάτρα: Έρευνες του Λιμενικού για τον εντοπισμό 44χρονου που αγνοείται στις εκβολές του ποταμού Γλαύκου – Είχε πάει για ψάρεμα (ΦΩΤΟ)