Γιώργος Λιάγκας: Σύντομα θα ανοίξει ένας καινούριος τηλεοπτικό κύκλος για μένα

04/07/2020 | 09:06

 

 

Αυλαία έριξε το μεσημέρι της Παρασκευής, η εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» του ΣΚΑΪ και ο παρουσιαστής δεν έκρυψε τη συγκίνηση του. Μάλιστα λίγο πριν το οριστικό φινάλε, ο Γιώργος Λιάγκας αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό και έδωσε και μια υπόσχεση.

«Θέλω πραγματικά να σας ευχαριστήσω όλους. Είμαι πάντα πολύ υπερήφανος για τους συνεργάτες μου, υπάρχουν πάντα δυσάρεστες και ευχάριστες στιγμές.

Θέλω να ευχαριστήσω και την αρχική αρχισυντάκτρια, έγιναν πολλές αλλαγές κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Σε αυτές τις τηλεοπτικές διαδρομές αυτό που μένει τελικά είναι οι σχέσεις των ανθρώπων. Η φετινή σεζόν ήταν -εντάξει, δεν έχω μάθει να λέω ψέματα, μια δύσκολη χρονιά για μένα. Αντιλαμβάνεστε όλοι τους λόγους.

Φτάνει στο τέλος της αυτή εδώ η περιπέτεια. Αυτή η χρονιά ίσως ήταν η πιο σημαντική της τηλεοπτικής μου ζωής γιατί με έκανε πάρα πολύ δυνατό. Καταλάβατε αν είμαι καλά ή δεν είμαι, δεν είναι ανάγκη να το πω εγώ.

Θα σας πω ότι όταν κλείνουν οι κύκλοι, νομοτελειακά ανοίγουν καινούριοι κύκλοι, πιο σημαντικοί, πιο ενδιαφέροντες. Σας δίνω την υπόσχεσή μου ότι σύντομα που θα ανοίξει ένας καινούριος τηλεοπτικό κύκλος για μένα, δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να σας πω με ασφάλεια και πότε ακριβώς θα είναι, θέλω να σας πω ότι θα είναι ένας πολύ σημαντικός κύκλος και ήδη υπάρχει πολύ σημαντικός λόγος», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας.

ΣΟΚ: 21χρονος κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Θρήνος στην Εγλυκάδα Πατρών

Πάτρα: Βρέθηκε νεκρός έξω από το σπίτι του – Τι “βλέπει” η ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: Πέθανε ο δολοφόνος της Κωνσταντίνας Κουλούρη και της Ρεγγίνας Παπανδρέου

Πάτρα: Θλίψη για τον θάνατο του “γάτου” Νίκου Παπαδημητρόπουλου

Σοκ στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή την ώρα του ρεπορτάζ ο κάμεραμαν του ΑΝΤ1 Γιώργος Παυλάκης

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον περιφερειακό σύμβουλο Άρη Τηλιγάδη, που “έφυγε” μετά από μάχη με ασθένεια

Αχαΐα: «Έφυγε» αιφνίδια στα 51 του χρόνια ο γιατρός Αιμίλιος Τζούδας

Πάτρα: “Φως” στα αίτια θανάτου του 21χρονου στην Εγλυκάδα, που κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Σήμερα η νεκροψία