Γιώργος Λιάγκας – «Σήμερα μας κάνατε και κλάψαμε από συγκίνηση»

07/08/2021 | 12:44

Με φόντο τις καταστροφικές πυρκαγιές που συνεχίζουν να πλήττουν πολλές περιοχές στη χώρα μας, η εθνική ομάδα πόλο χάρισε μια ακτίνα αισιοδοξίας με την πρόκρισή της στον μεγάλο τελικό, όπου και θα διεκδικήσει την πρώτη θέση στους Ολυμπιακούς του Τόκιο.

Ο Γιώργος Λιάγκας έστειλε με τη σειρά του το δικό του μήνυμα αισιοδοξίας με ανάρτησή του στα social media.

«Σε μια Ελλάδα που κλαίει στα αποκαΐδια της, σήμερα μας κάνατε και κλάψαμε από συγκίνηση. Σας ευχαριστούμε!»

liagas-377x600.jpg

Αυτό ήταν ουσιαστικά το δημόσιο ευχαριστώ του Γιώργου Λιάγκα στην Εθνική ομάδα πόλο που κατάφερε να φτάσει στον τελικό.

Οι Έλληνες πολίστες κατάφεραν να επικρατήσουν των Ούγγρων με 9-6 και προκρίθηκαν στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων.

Αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της της Εθνικής Ομάδας Πόλο της χώρας μας που από το ξεκίνημα των Αγώνων στο Τόκιο μέχρι και σήμερα, πραγματοποίησαν καταπληκτικές εμφανίσεις.

Τώρα θα πρέπει να περιμένουν το αποτέλεσμα του αγώνα Ισπανία-Σερβία για να δουν με ποια από τις δύο ομάδες θα διεκδικήσουν το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγώνας του τελικού για το πόλο θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή στις 10,30 το πρωί, τον οποίο βέβαια αναμένεται να παρακολουθήσει πολύς κόσμος, ανάμεσά τους και ο Γιώργος Λιάγκας ο οποίος λατρεύει τον υγρό στίβο και γενικότερα τα σπορ που έχουν να κάνουν με το υγρό στοιχείο.

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»

Όσα πρέπει να ξέρετε για τη στείρωση της γάτας σας – Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία

Κώστας Γενιδούνιας: Ο «βάσιμος λόγος» απόλυσής μου από την Hellenic Train είναι ότι είπα την αλήθεια

Με ελικόπτερο η διάσωση επιβάτη κρουαζερόπλοιου έξω από τη Ρόδο

Εμμανουήλ Καραλής και Αναστασία Μαγαλιού έτοιμοι για το πιο μεγάλο βήμα στη σχέση τους

Πάτρα: Γιορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Θαλασσαιμίας – ΦΩΤΟ

Μελιτζάντες φούρνου τύπου Parmigiana

Στα Καλάβρυτα η Νέα Αριστερά