Γιώργος Κουμουτσάκος: Παράγοντας αστάθειας ολόκληρης της περιοχής ο Ταγίπ Ερντογάν

29/11/2016 | 21:23

Τη θέση ότι ο Πρόεδρος της Τουρκίας εξελίσσεται σε παράγοντα αστάθειας ολόκληρης της περιοχής διατυπώνει σε ανακοίνωσή του ο Τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών κ. Γιώργος Κουμουτσάκος. ​

Όπως αναφέρει ο κ. Κουμουτσάκος,  ο Ταγίπ Ερντογάν κλιμακώνει συνεχώς την αδιαλλαξία και την προκλητικότητά του. Αμφισβητεί τη Συνθήκη της Λωζάνης, απειλεί την Ευρωπαϊκή Ένωση με το μεταναστευτικό – προσφυγικό και τώρα δυναμιτίζει τις προσπάθειες επίλυσης του Κυπριακού σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο τους.

Η διεθνής κοινότητα, τα Ηνωμένα Έθνη, η Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και το ΝΑΤΟ, που ενδιαφέρονται για τη σταθερότητα και την ειρήνη στην περιοχή, οφείλουν να παρέμβουν άμεσα προς την Άγκυρα. Καταλήγει δε τονίζοντας ότι «σε αυτήν την κατεύθυνση, οφείλει να πάρει άμεσα πρωτοβουλίες η ελληνική Κυβέρνηση».

Πηγή: ethnos.gr

Πάπας Λέοντας ΙΔ’: Νέα έκκλησή του υπέρ της ειρήνης

Βρέθηκαν οι γονείς του μωρού που το κλείδωσαν στο μπαλκόνι στη Θεσσαλονίκη – Κρατούνται σε Αστυνομικό Τμήμα της Ηλείας

Π. Χρηστίδης: Δεν υπάρχει πραγματική ανάπτυξη χωρίς οικονομική αξιοπρέπεια

Δράμα στην Ηλεία: Κατέληξε ο 23χρονος οδηγός του τροχαίου – Πριν μία εβδομάδα είχε παντρευτεί και βαπτίσει την κόρη του!

Στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Ατομικά τσουρεκάκια χωρίς μίξερ

Αίγιο: Παρουσίαση του βιβλίου “Πιστός στον μαύρο σκούφο μέχρι τέλους”

“Η Γιορτή της Φωτιάς” από τον πολιτιστικό σύλλογο Παραλίας Πατρών “Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ”