Γιώργος Αντωνόπουλος: Ένας ισχυρός επιχειρηματίας στην μάχη του Επιμελητηρίου Αχαΐας

15/11/2024 | 12:50

Ο Γιώργος Αντωνόπουλος είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες της Πάτρας. Ο ισχυρός άνδρας της εταιρείας «ΜΑΧΡΩ», από τις λίγες βιομηχανίες παραγωγής χρωμάτων και χημικών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, μπαίνει στη μάχη των εκλογών του Επιμελητηρίου Αχαΐας συμμετέχοντας στις επικείμενες εκλογές στο εμπορικό τμήμα του ψηφοδελτίου “Σύγχρονο Επιμελητήριο με Όραμα” του Αντώνη Ποταμίτη.

Η υποψηφιότητα του Γιώργου Αντωνόπουλου δίνει αναμφίβολα ισχυρή δυναμική στην Επιμελητηριακή Παράταξη με την οποία συνεργάζεται, διότι εκτός από την επειχειρηματική του εμπειρία και την άριστη γνώση που διαθέτει, συνυπολογίζεται στη διαδρομή του και η παραγωγική και άκρως επιτυχημένη πορεία  του ως πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας, κατά τη διάρκεια της οποίας έχει σημειωθεί σημαντική πρόοδος στις παρεχόμενες Υπηρεσίες και τις υποδομές του Αθλητικού Κέντρου.

Όλα τα παραπάνω, εγγυώνται την δυναμική της υποψηφιότητάς του με την εκλογή του να δίνει θετικό πρόσημο στο μέλλον του Επιμελητηρίου Αχαΐας.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Κλειστή η Περιμετρική μέσα στις γιορτές από τους αγρότες – Έπεται κυκλοφοριακή κατάρρευση στην Πάτρα!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Οι “έξυπνες” κάμερες μπήκαν και στην Πάτρα – Σε ποια σημεία θα μας καταγράφουν

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Νέο “χτύπημα” της Δίωξης Ναρκωτικών – Χειροπέδες σε μάνα και γιο

Πάτρα: Άνοιξε η κυκλοφορία στο μπλόκο της Περιμετρικής-Οι αγρότες παρέδωσαν δύο λωρίδες μετά από συμφωνία μα την Αστυνομία-Πώς θα γίνεται η κυκλοφορία-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Τον πλάκωσαν στο ξύλο με ρόπαλα – Μία σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ