Γιατί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας μήνυσε τον Αλέξη Κούγια

29/07/2022 | 08:05

 

Μήνυση κατά του Αλέξη Κούγια κατέθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Α΄ Πειραιά & Νησιών, Θοδωρής Δρίτσας. Η μήνυση υποβλήθηκε για την ανακοίνωση του πρώτου, έξι χρόνια μετά το τραγικό δυστύχημα στην Αίγινα, όπως αναφέρει ο βουλευτής.

Αναλυτικά στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε αναφέρει τα εξής:

Θοδωρής Δρίτσας: «Καταθέτω μήνυση και αγωγή κατά του άθλιου συκοφάντη δικηγόρου Αλέξη Κούγια».

«Έξι χρόνια κάνω υπομονή και δίνω τόπο στην οργή, απέναντι στα μυθεύματα του άθλιου συκοφάντη δικηγόρου Αλέξη Κούγια, για τη δήθεν συγκάλυψη εκ μέρους μου των υπεύθυνων του τραγικού δυστυχήματος στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στη Μονή και στην Πέρδικα της Αίγινας, την 16η Αυγούστου 2016. Τις ίδιες συκοφαντίες επιμένει να εκτοξεύει και εναντίον του τότε Αρχηγού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχου Σταμάτη Ράπτη. Επέλεξα από τότε να «λογοδοτήσω» στη Βουλή των Ελλήνων, με πολυσέλιδη, εκτενή και πλήρως τεκμηριωμένη απάντησή μου στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, απάντηση την οποία και δημοσιοποίησα.

Κανείς δεν μπορεί να τυμβωρυχεί με προσωπικές σκοπιμότητες απέναντι στα τραγικά θύματα του εγκληματικού όντως δυστυχήματος και βέβαια, συμφωνώ κι εγώ ότι, η ελάχιστη δικαίωση είναι οι αποζημιώσεις που σύμφωνα με τη σημερινή ανακοίνωση Κούγια, επιδίκασαν τα ελληνικά δικαστήρια.

Δε μου μένει όμως πλέον καμία άλλη επιλογή, παρά να προχωρήσω σε μήνυση και αγωγή εναντίον του άθλιου συκοφάντη Αλέξη Κούγια. Η νοοτροπία και οι αξίες μου όλα αυτά τα χρόνια, με οδηγούσαν στο να αποφύγω αυτήν την κίνηση, αλλά τελικά ήταν λάθος μου που δεν το έκανα από τότε».

https://www.zougla.gr/

ΣΟΚ: 21χρονος κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Θρήνος στην Εγλυκάδα Πατρών

Πάτρα: Βρέθηκε νεκρός έξω από το σπίτι του – Τι “βλέπει” η ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: Πέθανε ο δολοφόνος της Κωνσταντίνας Κουλούρη και της Ρεγγίνας Παπανδρέου

Πάτρα: Θλίψη για τον θάνατο του “γάτου” Νίκου Παπαδημητρόπουλου

Σοκ στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή την ώρα του ρεπορτάζ ο κάμεραμαν του ΑΝΤ1 Γιώργος Παυλάκης

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον περιφερειακό σύμβουλο Άρη Τηλιγάδη, που “έφυγε” μετά από μάχη με ασθένεια

Αχαΐα: «Έφυγε» αιφνίδια στα 51 του χρόνια ο γιατρός Αιμίλιος Τζούδας

Πάτρα: “Φως” στα αίτια θανάτου του 21χρονου στην Εγλυκάδα, που κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Σήμερα η νεκροψία