Γιατί η Adele είπε «όχι» σε 1 εκατομμύριο λίρες

01/11/2017 | 11:30

Ένα εκατομμύριο λίρες που της προσέφερε ένας δισεκατομμυριούχος Σαουδάραβας για μία και μοναδική εμφάνιση απέρριψε η Adele γιατί ήθελε να ασχοληθεί με τα φυτά της.

Ο Αυστραλός μουσικός Guy Sebastian αποκάλυψε, σύμφωνα με την Daily Star ότι «ήμουν με τον ατζέντη της Adele και του προσέφεραν ένα εκατομμύριο λίρες για να δώσει η Adele δύο συναυλίες και αυτός είπε: Δεν θα το κάνει. Έχει να ασχοληθεί με τον κήπο της αυτήν την εβδομάδα».

Η 29χρονη τραγουδίστρια βρίσκεται στην όγδοη θέση της Sunday Times Young Rich List, καθώς η «αξία» της υπολογίζεται στα 125 εκατομμύρια λίρες, εξάλλου όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η τραγουδίστρια μπορεί να απολαύσει ένα μακροχρόνιο διάλειμμα από την εξαιρετικά επιτυχημένη καριέρα της, που της έχει αποφέρει τρία άλμπουμ που βρέθηκαν στην πρώτη θέση των chart και 15 βραβεία Grammy.

Σπιτικό ελιόψωμο
29/05/2025 | 22:46

Μακαρονάδα με γαρίδες και λευκή σάλτσα κρασιού

Μπραντ Πιτ για το διαζύγιο με την Αντζελίνα Τζολί: «Δεν ήταν κάτι τόσο σημαντικό»

Δοκιμάστε να φτιάξετε μπισκοτάκια και παγωτά για τον σκύλο σας – Πρόταση για τούρτα γενεθλίων

Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος για Σινά: Η απόφαση παραβιάζει τη θρησκευτική ελευθερία, θέτει σε κίνδυνο έναν τόπο ανυπολόγιστης αξίας

Ο Ιάσονας Φωτήλας εύχεται στους υποψήφιους των Πανελληνίων

Η Μελίνα Ασλανίδου εξομολογείται: «Λίγο μετά το The Voice έπαθα αγοραφοβία»

Όλο και συχνότερα οι γυναίκες είναι θύματα τυφλής βίας, λέει η Μελόνι για τη δολοφονία της 14χρονης Μαρτίνα

Φίλιππος Πλιάτσικας και Μπάμπης Στόκας: «Ήμασταν διαλυμένοι, δεν μπορούσε να λειτουργήσει άλλο αυτό το πράγμα»