“Γιατί δεν μοιάζουμε, κουμπάρε”

14/04/2017 | 12:51

Σκαμπίλι δέχτηκαν τόσο ο διάλογος όσο και η πολιτική ευπρέπεια, όταν το παλικάρι απ’ τα Σφακιά κλήθηκε να απαντήσει στην εύλογη ερώτηση της αντιπολίτευσης γιατί δεν επεκτείνεται η διερεύνηση, των σκανδάλων στην Υγεία κατά τη διακυβέρνηση του αριστερού «μηχανισμού» τα δύο τελευταία χρόνια.

Ιδού το κλέος και η αγλαΐα του πολιτικού λόγου: «Το ’15 και το ’16 δεν μπαίνει γιατί δεν μοιάζουμε, κουμπάρε… Δεν το καταλαβαίνεις; Οταν μετά από καμιά εικοσαριά χρόνια θα σας εμπιστευθεί ξανά ο ελληνικός λαός, να μας ελέγξετε τότε!».

Τι να πρωτοθαυμάσει κανείς; Τον ασύδοτο λαϊκισμό; Την αλαζονεία; Την υπεροψία και πολιτική εγωμανία; Ο ίδιος αλλά και αρκετοί άλλοι έχουν κόψει καπίστρι· νομίζουν ότι επειδή ο λαός τούς «εμπιστεύθηκε» ξανά -παρότι είχαν υπογράψει μνημόνιο- αυτό τους δίνει το δικαίωμα να ελεεινολογούν και να φέρονται με σκαιό τρόπο, περιφρονώντας κάθε ψήγμα ευπρέπειας και καλών τρόπων, εκτός εάν είναι μυημένοι σε άλλους θεσμούς, σε διαφορετική από των πολλών, έστω καθωσπρεπική, φιλοσοφία και κουλτούρα.
 

Πάτρα: Νέος πρόεδρος στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ – Αλλαγή σκυτάλης μετά από χρόνια

Πάτρα: Θρήνος για 35χρονη από την Περιβόλα – Γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και πέθανε 15 μέρες μετά!

Αχαΐα: Άφατη θλίψη για τον χαμό του Λευτέρη Σταυρόπουλου

Αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα – “Έφυγε” την ώρα που θήλαζε το μωρό της ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Επιτέθηκαν σε μεταφορέα με ΙΧ – Προσπάθησαν να εμβολίσουν την μοτοσικλέτα του και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν

Σοβαρό ατύχημα και χειρουργείο στο ΚΑΤ για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη – Αναρρώνει στο νοσοκομείο

Βαρύ πένθος για τον αιφνίδιο θάνατο της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα που μόλις είχε γεννήσει – Τα πιθανά αίτια, συγκλονίζει η μητέρα της

Κατάρρευσε το σημείο που είχε υποστεί καθίζηση στην “111” – Αδύνατη η οδική σύνδεση της Δίβρης με την Πάτρα (ΦΩΤΟ)