Γιάννης Σαββιδάκης: Έχω δύο τραγούδια για τη Eurovision, το συζητάω για του χρόνου

26/02/2026 | 22:16

Για την Eurovision μίλησε ο Γιάννης Σαββιδάκης, επισημαίνοντας πως έχει ετοιμάσει δύο τραγούδια που θα μπορούσε να στείλει και βρίσκεται σε συζητήσεις για του χρόνου.

Ο τραγουδιστής, ο οποίος συμμετείχε στον διαγωνισμό εκπροσωπώντας την Κύπρο, μαζί με τη Φανή Πολυμέρη, και είχε κατακτήσει την 11η θέση με το τραγούδι «Απόψε Ας Βρεθούμε», σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου, δήλωσε πρόθυμος να ξαναπάει. Όσο για τον Akyla που εκπροσωπεί την Ελλάδα φέτος, σχολίασε πως είναι καλός σε αυτό που κάνει σύμφωνα με την ηλικία του.

Ο Γιάννης Σαββιδάκης είπε για την Eurovision και το ενδεχόμενο επιστροφής του στη σκηνή της: «Η Eurovision ήταν μία μοναδική εμπειρία, γιατί πήραμε μία καλή θέση. Βγήκαμε δέκατοι στη βαθμολογία, αλλά επειδή η Ελλάδα ισοβάθμισε με την Ιταλία βγήκαμε ενδέκατοι σε κατάταξη. Έχω δύο τραγούδια συγκεκριμένα που είναι ακριβώς για την Eurovision. Όχι σε στυλ Akyla, γιατί ο Akylas κάνει αυτό που πρέπει να κάνει βάσει της ηλικίας του και είναι και καλός. Αυτό που έχω εγώ είναι κάτι που θυμίζει άλλη εποχή. Υπάρχει μία πιθανότητα, το συζητάω για του χρόνου».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στα παιδιά του και στην εικόνα που έχουν για εκείνον: «Τα παιδιά μου στην αρχή είχαν την εικόνα που τους έλεγαν οι άλλοι για τον πατέρα τους. Προσπαθώ να μην το πουλάω αυτό. Τα παιδιά όμως έχουν έρθει πλέον σε πολλές εκδηλώσεις, έχουν καταλάβει τι τραγούδια λέω, τι γράφω. Παίζουμε στο σπίτι. Ο μικρός παίζει τύμπανα και πιάνο», δήλωσε.

Σχετικά με τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί μέσα στα χρόνια, εξήγησε πως αρνούνταν διότι δεν ήταν ωραίες: «Μέσα στα χρόνια μου έγιναν προτάσεις οι οποίες δεν ήταν ωραίες. Μου είχε γίνει πρόταση για μία πολύ μεγάλη παραγωγή, δεν την αποδέχτηκα και πήγε ένας πολύ γνωστός ηθοποιός και τηλεπαρουσιαστής και η σειρά κόπηκε σε δύο μήνες», ανέφερε.

Τραγωδία στην Πάτρα: Αυτή είναι η 45χρονη που έχασε την ζωή της στο τροχαίο στην Οβρυά

Πάτρα: Τραγωδία τα ξημερώματα στην Οβρυά – 45χρονη νεκρή σε τροχαίο ΦΩΤΟ

Αίγιο: Μεταφέρθηκε ξημερώματα στα δικαστήρια ο 47χρονος που πυροβόλησε 4 παιδιά, για την αποφυγή επεισοδίων

Το Πατρινό Καρναβάλι 2026 πέρασε στην ιστορία – Φαντασμαγορική η Τελετή Λήξης, ραντεβού το 2027! (ΦΩΤΟ)

Καρναβαλικός «πυρετός» συνεπήρε Πατρινούς και επισκέπτες στη Μεγάλη Παρέλαση της Κυριακής (ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ)

Ο πιο δύσκολος αγώνας για τον πρώην Δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Φούρα – «Ελπίζω πως θα αντέξω»

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με οπαδικά κίνητρα – Άγρια επίθεση από μέλη καρναβαλικού πληρώματος σε δύο νεαρά άτομα, τους έστειλαν στο νοσοκομείο

Πάτρα: Κι άλλο σοβαρό τροχαίο – Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στη Γλαύκου και Ακρωτηρίου – Δύο τραυματίες (ΦΩΤΟ)