Γιάννης Ραγκούσης: Η Εκκλησία προσπάθησε να μου ασκήσει ένα ιδιότυπο bullying – ΒΙΝΤΕΟ

09/10/2017 | 10:27

“Δεν τα έβαλα εγώ με την Εκκλησία, η Εκκλησία τα έβαλε μαζί μου, προσπαθώντας να ασκήσει ένα ιδιότυπο bullying, έναν ιδιότυπο εκφοβισμό ” τόνισε ο πρώην υπουργός και υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιάννης Ραγκούσης, σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του ότι υπάρχουν Μητροπολίτες που είναι ομοφυλόφιλοι, που προκάλεσαν την αντίδραση της Εκκλησίας.

Χαρακτήρισε παράλληλα “ανάξια του κύρους και του σύγχρονου ρόλου της, την αντίδραση της εκκλησίας”.

“Δεν πρόκειται να αλλάξω τίποτα” τόνισε ο κ. Ραγκούσης προσθέτοντας: «Η Εκκλησία ας κάνει ό,τι νομίζει. Νομίζω ότι είναι μεγάλο λάθος της να περνάει το μήνυμα του εκφοβισμού της αντίθετης γνώμης”.

Παράλληλα ο Γιάννης Ραγκούσης χαρακτήρισε σωστό το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου και ευχήθηκε να το ψηφίσει και η Νέα Δημοκρατία.

Δείτε ΕΔΩ βίντεο

Νίκος Μουτσινάς: “Είναι ωραίο τώρα αυτό;”

Έρευνα: Οι σκύλοι καταλαβαίνουν όταν συζητάμε για αυτούς

Οι «Όρνιθες» του Άρη Μπινιάρη με τον Γιώργο Χρυσοστόμου και τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο ανοίγουν ξανά τα φτερά τους!

Πάτρα: Πώς η κεντρική καφετέρια λειτουργούσε ως ορμητήριο για διακίνηση κοκαΐνης – Πέντε συλλήψεις

Ευρωμπάσκετ γυναικών: Για την υπέρβαση η Εθνική μας απέναντι στην ισχυρή Γαλλία

Μεικτά πρόσημα στη Wall Street

Τί είπε ο Εμπαπέ για τον Πλατινί

Πάτρα-Μία από τα ίδια: Αποκολλήθηκαν σοβάδες από κτίριο στο κέντρο της πόλης-Στο σημείο είναι πιάτσα ταξί-ΦΩΤΟ