Γιαννακοπούλου: Η κυβέρνηση αποπνέει κόπωση, ολιγωρία και έλλειψη αντανακλαστικών

25/08/2024 | 06:50

Στην Τριφυλία βρέθηκε η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και βουλεύτρια του Δυτικού Τομέα Αθηνών Νάντια Γιαννακοπούλου, ολοκληρώνοντας την περιοδεία της στη Μεσσηνία.

Σύμφωα με τη σχετική ανακοίνωση, κατά την επίσκεψή της η Νάντια Γιαννακοπούλου, είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους κατοίκους της περιοχής και να γίνει δέκτης των προβληματισμών τους αναφορικά με την εκτεταμένη λειψυδρία και τις επιπτώσεις στην γεωργική παραγωγή, για τις ελλείψεις των μονάδων Υγείας αλλά και για την ποιότητα του οδικού δικτύου.

«Η κυβέρνηση δείχνει να έχει εξαντλήσει τις όποιες δυνάμεις της»

Η Νάντια Γιαννακοπούλου, μεταξύ άλλων, τόνισε πως «είναι μεγάλη η χαρά μου που βρίσκομαι σήμερα στην Τριφυλία. Η συζήτηση με εκατοντάδες πολίτες και με εκπροσώπους φορέων, μου ενισχύουν την πεποίθηση, ότι χρειάζονται γενναίες παρεμβάσεις, όχι μόνο στην εν λόγω περιοχή αλλά και γενικότερα στην χώρα προκειμένου να στηριχθεί η περιφέρεια που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα».

Στιγμιότυπο από την περιοδεία της Νάντιας Γιαννακοπούλου στη Μεσσηνία

«Χρειάζεται ένα νέο ξεκίνημα»

Επιπροσθέτως, η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ επισήμανε ότι «υπάρχουν σοβαρά θέματα, όπως η ακρίβεια που ταλανίζει το μέσο νοικοκυριό, αλλά και τα προβλήματα που δημιουργεί η κλιματική κρίση, όπως είναι η λειψυδρία που απειλεί την αγροτική παραγωγή. Περαιτέρω, σοβαρά ζητήματα εντοπίζονται στη λειτουργία των Μονάδων Υγείας, αλλά  και προβλήματα στο οδικό δίκτυο. Είναι καταφανές, ότι απουσιάζει ένας συνολικός αναπτυξιακός σχεδιασμός, με συνέπεια πολλά θέματα να υλοποιούνται αποσπασματικά, κατόπιν καθυστερημένων παρεμβάσεων και με αναποτελεσματικό τρόπο, όπως για παράδειγμα το Φράγμα».

Τέλος, η Νάντια Γιαννακοπούλου, υπογράμμισε πως «αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί. Η κυβέρνηση δείχνει να έχει εξαντλήσει τις όποιες δυνάμεις της. Αποπνέει κόπωση, ολιγωρία και έλλειψη αντανακλαστικών. Επομένως, χρειάζεται ένα νέο ξεκίνημα και το ΠΑΣΟΚ μπορεί να αναδειχθεί ως ο μεγάλος πρωταγωνιστής φέρνοντας την ελπίδα και πάλι. Φιλοδοξώ με την υποψηφιότητά μου να συμβάλω σ’ αυτό το ξεκίνημα, για την κοινωνία σε κάθε περιοχή, αλλά και στην Ελλάδα συνολικά» .

https://www.in.gr/

Αρκάς: Καλό μήνα
01/03/2026 | 07:11

Αίγιο: Μεταφέρθηκε ξημερώματα στα δικαστήρια ο 47χρονος που πυροβόλησε 4 παιδιά, για την αποφυγή επεισοδίων

Πάτρα: Χαμός σε σχολική εκδρομή – Επιτέθηκαν σε μαθήτρια και την έστειλαν στο νοσοκομείο

Πάτρα: Απαγόρευσαν το κολύμπι στο Ρίο με απόφαση του 2004 ! Έντονες αντιδράσεις των κατοίκων

Ο πιο δύσκολος αγώνας για τον πρώην Δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Φούρα – «Ελπίζω πως θα αντέξω»

Προφυλακίστηκε ο 47χρονος που πυροβόλησε τους 4 ανήλικους στο Αίγιο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Άγγελος Φραντζής σε ηλικία 56 ετών

Πάτρα: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε» – Πολυπληθές συλλαλητήριο για τα 3 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Αχαΐα: Τα έκανε “γυαλιά καρφιά” στα κρατητήρια – Έσπασε τα υδραυλικά και πλημμύρισε ο τόπος – Είχε συλληφθεί αρνούμενος αλκοτέστ