Γιαμάλ και Λεβαντόφσκι παραβίασαν κανονισμό σε έλεγχο ντόπινγκ και τιμωρήθηκαν από την UEFA

09/08/2025 | 11:36

Παρατύπησαν και δέχθηκαν ποινή. Η UEFA τιμώρησε τους Λαμίν Γιαμάλ και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με 5.000 ευρώ -τον καθένα- για παραβίαση των κανονισμών σε έλεγχο ντόπινγκ, λίγο μετά τη ρεβάνς της Μπαρτσελόνα στην έδρα της Ίντερ, για τα ημιτελικά του Campions League.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ισπανική εφημερίδα Marca, Λαμίν Γιαμάλ και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι δεν συμμορφώθηκαν με τις οδηγίες του Υπεύθυνου Ελέγχου Ντόπινγκ (Άρθρο 21.8) και δεν παρουσιάστηκαν αμέσως στο Σημείο Ελέγχου (Άρθρο 21.10(α)), όπως απαιτείται από τους κανονισμούς, για να ακολουθήσουν άμεσα τη διαδικασία.

Επίσης ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Χάνσι Φλικ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 20.000 ευρώ και αποκλεισμό ενός αγώνα από τις διοργανώσεις συλλόγων της UEFA για παραβίαση των γενικών αρχών δεοντολογίας (Άρθρο 11(1) του Κανονισμού) και παραβίαση των βασικών κανόνων αξιοπρεπούς δεοντολογίας (Άρθρο 11(2)(β) του Κανονισμού).

Ανάλογη ποινή επιβλήθηκε και στον βοηθό του Μάρκους Σοργκ, για τους ίδιους λόγους.

Αχαΐα: Τραγωδία στην 111 – Αυτός είναι ο 60χρονος μελισσοκόμος που έχασε την ζωή του μετά από σφοδρή σύγκρουση νταλίκας με φορτηγάκι (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκ στην Πάτρα: Ο καθηγητής Στέφανος Σκαρπέλος είναι ο άνδρας που πνίγηκε στα Βραχνέικα

Πάτρα: Αυτός είναι ο άνδρας που σκοτώθηκε στα έργα στη Βόνιτσα – Θρήνος στην πόλη και στους φιλάθλους του Ολυμπιακού

Πάτρα: Πετάχτηκαν στο δρόμο οι γείτονες από τα ουρλιαχτά κοριτσιού – Τι συνέβη

Δυτ. Ελλάδα: Αυτός είναι ο 50χρονος ποδηλάτης που έχασε τη ζωή του μετά από παράσυρση – Ήταν πατέρας ενός παιδιού

Αχαΐα: «Έφυγε» ο Πέτρος Μαρσέλος- Θλίψη στον ιατρικό κόσμο

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ένας αξιαγάπητος έμπορος της πόλης – Πένθος σε γνωστή οικογένεια (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Πάρκαρε το μηχανάκι της σε πολυκατάστημα και της βγήκε ξινό – Της το έβαλαν στο μάτι, τι είχε κάτω από τη σέλα