Για φόνο κατηγορείται ο Ντέκερ των Πάουερ Ρέιντζερ

16/01/2016 | 06:30

Ο Ρικάρντο Μεντίνα Τζούνιορ, γνωστός από το ρόλο του Ντέκερ στους «Πάουερ Ρέιντζερ Σαμουράι», έχει συλληφθεί κατηγορούμενος για τη δολοφονία του συγκατοίκου του, όπως ανακοίνωσε το Γραφείο του Εισαγγελέα στο Λος Άντζελες.

Ο ηθοποιός κατηγορείται ότι είναι υπεύθυνος για τη δολοφονία του Τζος Σούτερ, με τον οποίο συγκατοικούσαν στο Γκριν Βάλεϊ.

Οι δύο άντρες φέρεται ότι διαπληκτίστηκαν για την φίλη του Μεντίνα Τζούνιορ, και πως ο διαπληκτισμός κατέληξε σε άγριο καυγά με αποτέλεσμα ο Μεντίνα να μαχαιρώσει τον Σούτερ με ένα σπαθί σαμουράι.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου που εξέδωσε το γραφείο της Εισαγγελίας του Λος Άντζελες ο 36χρονος ηθοποιός θα προσαχθεί την ερχόμενη Τρίτη, και η κατηγορούσα αρχή θα ζητήσει εγγύηση ενός εκατομμυρίου δολαρίων.

Πάτρα: Σήμερα η κηδεία του Βασίλη Αγγελόπουλο που “έφυγε” νωρίς

Πάτρα: Έπαθε έμφραγμα την ώρα που την έλουζαν σε κομμωτήριο

Πάτρα: Η κακοκαιρία έφερε πλημμύρες σε Ακτή Δυμαίων και Παραλία – “Ποτάμια” οι δρόμοι

Νέα τραγωδία στη Δυτική Ελλάδα: Άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος στο μπαλκόνι του σπιτιού του

Αχαΐα: Πυρκαγιά σε καφέ (ΦΩΤΟ)

Παραλίγο τραγωδία στην Πάτρα: Πήγε να περάσει τον δρόμο και την “πάτησε” το λεωφορείο

Πάτρα: Τροχαίο με εμπλοκή δικύκλου – Τραυματίστηκε αστυνομικός

Έντονη βροχόπτωση στην Πάτρα – Πού προκλήθηκαν προβλήματα (ΦΩΤΟ)