Για ένα καλύτερο αύριο!

18/10/2023 | 14:29

18 Oκτωβρίου 1981. Μια επέτειος γιορτής, από την πρώτη νίκη του ΠΑΣΟΚ, την νίκη της Αλλαγής και του ηγέτη και ιδρυτή του Κινήματος μας, Ανδρέα Παπανδρέου.

Η Ελλάδα γνώρισε τη γνήσια Δημοκρατία, την ελεύθερη δημοκρατική διακίνηση των ιδεών, χωρίς φόβο. Την ανεξαρτησία, την ισότητα των σκέψεων.

Μετά τα πρόσφατα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών, που πιστοποιούν την άνοδο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. και επιβεβαιώνουν ότι είναι η δεύτερη δύναμη στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, αισθανόμαστε μεγαλύτερο το βάρος της ιστορικής πρόκλησης.

Έχουμε χρέος να αγωνιστούμε, όλοι μαζί ενωμένοι, για μια πατρίδα δικαιοσύνης, σταθερότητας και προοπτικής, να διασφαλίσουμε την αυτόνομη πορεία του Κινήματός μας, διότι αυτή είναι η μόνη που εξασφαλίζει χωρίς νοθεύσεις και συμβιβασμούς την ιστορική μας ταυτότητα και την υπεύθυνη πορεία μας για μια κοινωνία με δικαιοσύνη και χωρίς αποκλεισμούς, μια ανοιχτή, ισχυρή και σεβαστή Ελλάδα και μια δημοκρατική συγκρότηση ενός σύγχρονου κράτους που θα σέβεται και θα υπηρετεί τους πολίτες του.

Για ένα καλύτερο αύριο.

 

*Η Κατερίνα Σολωμού είναι Kαθηγήτρια Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Πατρών, Αν. Τομεάρχης Υγείας ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝ.ΑΛ.

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο – Δρακόντεια μέτρα της ΕΛ.ΑΣ υπό τον φόβο αντιποίνων, η κραυγή της μάνας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: 30χρονος έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή – Δύο παρέες παρεξηγήθηκαν σε κέντρο διασκέδασης και έγινε κόλαση! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Έσπασαν καφετέρια του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου που σκότωσαν τον 30χρονο Κώστα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Πάτρα: Έριξε αυγά σε Αστυνομικό Τμήμα και περιπολικό – Συνελήφθη επί τόπου

Πάτρα: Επτά οι δράστες της φονικής επίθεσης στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: «Δούλευε για ένα μεροκάματο και τον φάγανε» – Συγκλονίζει η σύζυγος του 30χρονου που πέθανε μετά από άγριο ξυλοδαρμό

Αχαΐα: Ταμπουρώθηκε στο σπίτι του με όπλο – Επιχείρηση της Αστυνομίας – ΝΕΟΤΕΡΑ