Γεροβασίλη: Έχει ήδη κριθεί, ο Κασσελάκης δεν θα είναι υποψήφιος – Έχει επάγγελμα σήμερα, εκτός του ότι θέλει να γίνει πρόεδρος;

16/10/2024 | 19:26

Σφοδρή επίθεση κατά του Στέφανου Κασσελάκη, για τον οποίο είπε, μεταξύ άλλων, ότι υλοποιεί σχέδιο και απαξιώνει όλο τον κομματικό μηχανισμό του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και εργαζομένους στο κόμμα, εξαπέλυσε η Όλγα Γεροβασίλη, «ξεκόβοντας» συζητήσεις και σενάρια αναφορικά με την υποψηφιότητα του πρώην προέδρου στις νέες κάλπες που θα στηθούν.

Μιλώντας στο Mega και την εκπομπή Live news, η αντιπρόεδρος της Βουλής και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Δεν υπάρχει αντικαταστατική διαδικασία. Όλα έγιναν με βάση το καταστατικό και τον οδικό χάρτη, που λίγο παλαιότερα είχε ψηφίσει και η πλευρά Κασσελάκη. Όλα έγιναν όπως πρέπει. Δεν μπαίνουν άλλα ζητήματα σε αυτό».

Και συνέχισε: «Αυτό το κόμμα έκρινε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν μπορεί να το εκπροσωπήσει ως πρόεδρος. Το έκρινε με τη μομφή. Έχει τελειώσει αυτό. Επομένως, πώς είναι δυνατόν κάποιον που κρίνω ότι δεν μπορεί να με εκπροσωπήσει και να με αντιπροσωπεύσει ως πρόεδρος, του επιτρέπω ξαφνικά να κατέβει στις εκλογές;» διερωτήθηκε.

Μάλιστα, έθεσε το ερώτημα, σε περίπτωση που ο Άδωνις Γεωργιάδης -«ο οποίος είναι πολύ στενοχωρημένος με τις διαδικασίες στον ΣΥΡΙΖΑ», όπως είπε ειρωνικά η κυρία Γεροβασίλη- ήθελε να καταθέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, πώς θα μπορούσε να του επιτραπεί κάτι τέτοιο. «Ο παραλληλισμός μου δεν είναι τυχαίος» προσέθεσε.

Συνεχίζοντας την επίθεση κατά Κασσελάκη, η κυρία Γεροβασίλη τον κατηγόρησε ότι «εξαιτίας του ο ΣΥΡΙΖΑ έπεσε δημοσκοπικά στο 7%-8%».

«Τα λάθη του κ. Κασσελάκη είναι επιθετικά και υλοποιεί σχέδιο, απαξιώνει όλο τον κομματικό μηχανισμό και θέλει να ηγηθεί σε αυτό το κόμμα» σχολίασε και συμπλήρωσε:  «Βγήκε προκλητικά κι απαξίωσε εργαζόμενους, έχει επάγγελμα σήμερα ο κ. Κασσελάκης, εκτός του ότι θέλει να γίνει πρόεδρος;».

«Θέλω να γίνει κανονικά το συνέδριο, εκτός αν βάλει βόμβα ο Κασσελάκης» τόνισε ακόμη. «Δεν θα επιτρέψουμε προβοκάτσιες, οφείλουμε να προχωρήσουμε κανονικά». 

protothema.gr

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα: Δύο νεκροί νεαρής ηλικίας μετά από σοκαριστικό τροχαίο στην Παραλία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θρήνος στο διαδίκτυο για τα παιδιά που χάθηκαν στο τροχαίο! Συντετριμμένοι οι φίλοι τους (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Αυτό είναι το 25χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Πάτρα: Λουλούδια και κεράκια για το Νίκο και την Αγγελική στον τόπο της ανείπωτης τραγωδίας – “Παγωμένη” Κυριακή για την πόλη (ΦΩΤΟ)

Σοκαρισμένη η Πάτρα από το τραγικό τροχαίο – Ποια είναι τα δύο παιδιά που έχασαν την ζωή τους, 19 και 17 ετών!

Πάτρα: “Εφυγε” στα 59 του ο επιχειρηματίας Αντώνης Λαλιώτης – Την Τρίτη η κηδεία του

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο 59χρονης – “Έφυγε” ξαφνικά

Νέα τραγωδία στην Πάτρα: Ένας νεκρός από φωτιά σε σπίτι στον Καστελλόκαμπο – Πρώην διαιτητής το θύμα (ΦΩΤΟ)