Γερμανός γιατρός κατηγορείται ότι νάρκωνε και βίαζε ασθενείς του

23/09/2020 | 20:12

 Ένας γιατρός σε νοσοκομείο της Γερμανίας συνελήφθη με την υποψία ότι νάρκωνε γυναίκες, οι οποίες τον είχαν επισκεφθεί για να υποβληθούν σε μαγνητική τομογραφία και κατόπιν βιντεοσκοπούσε τον εαυτό του ενώ τις βίαζε, έγραψε σήμερα γερμανική εφημερίδα.

«Έχουμε σοκαριστεί από τις κατηγορίες, για τις οποίες φαίνεται πως υπάρχουν πολλά στοιχεία», δήλωσε σε δημοσιογράφους ο Ματίας Ερνστ, διευθυντής της κλινικής Bethel Evangelical στην πόλη Μπίλεφελντ της δυτικής Γερμανίας, χωρίς να επιβεβαιώσει τις λεπτομέρειες της υπόθεσης που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

«Μπορείτε να φανταστείτε πόσο αυτά τα νέα μας έπληξαν σαν ωστικό κύμα».

Η τοπική αστυνομία και οι δικαστικές αρχές του Μπίλεφελντ δεν έχουν απαντήσει στο αίτημα του πρακτορείου ειδήσεων Ρόιτερς για να σχολιάσουν την υπόθεση.

Όπως γράφει η εφημερίδα Westfalen Blatt, ο ύποπτος, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν αποκαλυφθεί, συνελήφθη, αφότου η αστυνομία, που ήδη υποψιαζόταν ότι ο γιατρός συνταγογραφούσε στους ασθενείς του φάρμακα που δεν χρειάζονταν, βρήκε τα βίντεο κατά τη διάρκεια έρευνας στο σπίτι του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο γιατρός, ο οποίος εργαζόταν στην κλινική Bethel Evangelical, δεν συμπεριλαμβάνεται πλέον στο προσωπικό της, όπως παρουσιάζεται στον ιστότοπό της.

Δεν έχει γίνει γνωστό πόσες γυναίκες κακοποιήθηκαν σεξουαλικά ούτε είναι σαφές εάν ο γιατρός βιντεοσκοπούσε κάθε επίθεση που διέπραττε.

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ