Γεράσιμος Μιχελής: Σήμερα η κηδεία του “κακού” του “παρά πέντε”

18/07/2025 | 08:33

Μεγάλη Θλίψη έχει σκορπίσει στον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο τα τελευταία 24ωρα ο θάνατος του ηθοποιού Γεράσιμου Μιχελή.

Με μία σύντομη ανακοίνωση μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του ηθοποιού στο Facebook, η οικογένεια του Γεράσιμου Μιχελή, ενημέρωσε ότι η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Παρασκευή 18 Ιουλίου, στις 11:30 στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Ραγκαβά στην Πλάκα, ενώ στη μία το μεσημέρι θα ακολουθήσει η ταφή του στο Τρίτο Νεκροταφείο Αθηνών.

Ο Γεράσιμος Μιχελής έφυγε από τη ζωή το πρωί της Τρίτης 15 Ιουλίου. Τον θάνατο του ηθοποιού, γνωστοποίησε με ανάρτηση και η Ενορία Αγίου Νικολάου Ραγκαβά που έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Με βαθιά θλίψη και με πίστη στη ζωοποιό Ανάσταση, η ενορία Αγίου Νικολάου Ραγκαβά ανακοινώνει την εκδημία του αγαπημένου μας αδελφού, Γεράσιμου Μιχελή, ηθοποιού, ποιητή και αφοσιωμένου μέλους της ενορίας μας», σημειώνοντας πως «την ασθένειά του την υπέμεινε με δοξολογία και ειρήνη ψυχής».

«Για τον αγαπημένο μας Γεράσιμο, η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στον Άγιο Νικόλαο Ραγκαβά, στην Πλάκα, την Παρασκευή, 18 Ιουλίου, στις 11.30. Η ταφή, στο Τρίτο Νεκροταφείο, στις 13.00», γράφει η λεζάντα της δημοσίευσης.

Γεράσιμος Μιχελής: Σήμερα η κηδεία του "κακού" του "παρά πέντε"

Πάτρα: Στις φλόγες σπίτι στην Περιβόλα – Ισχυρή πυροσβεστική δύναμη στο σημείο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Τραγωδία στην Πάτρα: Δύο αδελφές βρέθηκαν νεκρές στο σπίτι τους

ΕΣΗΕΑ: Τα αποτελέσματα των εκλογών, ποιοι εκλέγονται στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Θλίψη στην Πάτρα: “Έφυγε” η Τζένη Λιμάρ

Πάτρα: Καταγγελία-σοκ από μητέρα αυτιστικού παιδιού – Εκπαιδευτικός του έριξε χαστούκια – Δικογραφία από την ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: Άνδρας έπεσε από ύψος δύο μέτρων – Μεταφέρεται στο νοσοκομείο

Γεωργιάδης σε Κωνσταντοπούλου: «Πήγε με robe de chambre στο ΑΤ για να μου κάνει μήνυση και έγινε ρεζίλι»

Αχαΐα: Νεαρός βρέθηκε κρεμασμένος σε θερμοκήπιο – Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ