ΓΕΩΤ.Ε.Ε. Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδας: Ημερίδα για τις προοπτικές της παραδοσιακής κτηνοτροφίας

19/03/2025 | 15:14

Το Παράρτημα Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδας του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. σας προσκαλεί στην Ημερίδα που διοργανώνει από κοινού με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, το Δήμο Ερυμάνθου και την Αγροδιατροφική Σύμπραξη Δυτικής Ελλάδας, με θέμα: “ΟΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΝΕΟΑΝΑΔΥΟΜΕΝΩΝ ΖΩΟΝΟΣΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΠΡΟΛΗΨΗ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ” που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Μαρτίου 2025 και ώρα 20:00 στο Σταυροδρόμι Δήμου Ερυμάνθου Αίθουσα Εκδηλώσεων Δημοτικού Καταστήματος (Παλαιό Δημαρχείο).

Στόχος της Ημερίδας είναι να ενημερώσει όλους τους εμπλεκόμενους με την Κτηνοτροφία σχετικά με τη βιοασφάλεια των κτηνοτροφικών μονάδων και πώς αυτές μπορούν να θωρακιστούν υπό το πρίσμα της απειλής από την εμφάνιση και εξάπλωση των ζωωνόσων.

Η Ημερίδα απευθύνεται σε Κτηνιάτρους, Κτηνοτρόφους, απασχολούμενους στον πρωτογενή τομέα, απασχολούμενους στον αγροδιατροφικό τομέα αλλά και στην ευρύτερη κοινωνία.

UsersuserDesktopΗΜΕΡΙΔΑ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣPOSTER_IMERIDA_KTINOTROFIAS_25-01.jpg

 

  

 

Πάτρα: Η φωνή αγωνίας της μάνας “Σώστε το γιό μου” – Ο Μάριος είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου και ο ΕΟΜ απορρίπτει το αίτημα της μεταμόσχευσης!

Πάτρα: Μεγάλη φωτιά σε γνωστή επιχείρηση στην περιοχή του Γλαύκου (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Δυτ. Αχαΐα: Πώς συνέβη η ασύλληπτη τραγωδία με τον 3χρονο – Τραυματίστηκε και ο άνδρας που το είχε αγκαλιά – Έπεσαν μαζί από τη μάντρα – Συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ

Δυτική Αχαΐα: Κατέληξε το 3χρονο αγοράκι που έπεσε από μάντρα – Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο Καραμανδάνειο

Πάτρα: 23χρονος διέφυγε από την Ψυχιατρική του Ρίου και ταμπουρώθηκε σε μπαλκόνι – Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Οδηγός παρέσυρε και τραυμάτισε τροχονόμο σε μπλόκο στην Ακτή Δυμαίων

Πάτρα: Ποιος είναι ο 48χρονος που βρέθηκε κρεμασμένος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου

Απέραντη θλίψη στην Αχαΐα που παραμένει σοκαρισμένη από την τραγωδία – Πώς έχασε την ζωή του ο μικρός Ανδρέας – Ανείπωτος πόνος για τους γονείς και τις αδελφούλες του – Αύριο η κηδεία του