Γεωργιάδης: Οι ζημιές στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» ξεπερνούν τα 2 εκατ. ευρώ – Θα αποκατασταθούν όσο πιο γρήγορα γίνεται

Ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Χ (πρώην Twitter) έκανε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, για τη φωτιά που ξέσπασε στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα.

Στο βίντεο της ανάρτησης φαίνονται οι εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη σχετικά με την αποκατάσταση των ζημιών στο νοσοκομείο.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Σημερινό βίντεο προ ολίγου από την εξέλιξη των εργασιών αποκατάστασης των ζημιών στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα. Αν και τα μηχανήματα (αξονικός και μαγνητικός τομογράφος) φαίνεται ότι διασώθηκαν χωρίς βλάβες εν τούτοις οι ζημιές είναι μεγάλες και ξεπερνούν τα 2.000.000€. Θα αποκατασταθούν όλα όσο πιο γρήγορα γίνεται. Στις αναρτήσεις και στις δηλώσεις μου για την διαχείριση του περιστατικού εκ παραδρομής δεν αναφέρθηκα -κακώς- στην μεγάλη συμβολή και του κ. Δημάρχου Πατρών κ. Πελετίδη. Δεν ήταν στις προθέσεις μου να αποκρύψω την συμβολή του ούτε παίζει κανένα ρόλο για μένα το κόμμα με το οποίο εξελέγη. Ηταν εκεί αμέσως και ο ίδιος και η ομάδα του και βοήθησαν και τον ευχαριστώ»

ΠΗΓΗ

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης