Γεωργιάδης: Η επιδημιολογική εικόνα των περιοχών θα κρίνει εάν θα γίνουν παρελάσεις

30/09/2021 | 10:56

 

 

Δεν θα υπάρξει γενική απόφαση σχετικά με τις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου, οι αποφάσεις θα ληφθούν ανάλογα με την επιδημιολογική εικόνα της κάθε περιοχής, όπως τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

«Η Θεσσαλονίκη μπαίνει στο “κόκκινο”. Ό,τι αποφάσεις ληφθούν για τις παρελάσεις για τις περιοχές που είναι στο “κόκκινο” θα ισχύουν και στη Θεσσαλονίκη. Ό,τι αποφάσεις ληφθούν για τις περιοχές που είναι στο “πράσινο” θα ισχύσουν στο “πράσινο”, σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Γεωργιάδης πρότεινε στους Θεσσαλονικείς να εμβολιαστούν γρήγορα, λέγοντας ότι με 53% μέσο όρο εμβολιασμένων, πρόκειται για μία περιφέρεια με τα χαμηλότερα ποσοστά εμβολιασμού σε όλη την επικράτεια αλλά και την Ευρώπη.

Σε ερώτηση εάν η κυβέρνηση φέρει ευθύνες για το χαμηλό ποσοστό εμβολιασμού, ο υπουργός δήλωσε κατηγορηματικά ότι σίγουρα δεν ευθύνεται η κυβέρνηση καθώς δεν υπήρχε κάτι άλλο που να μην έπραξε.

https://www.zougla.gr/

Εσωκομματικές εκλογές ΝΔ: Προηγείται ο Αντώνης Κουνάβης για την προεδρία στην ΔΕΕΠ Αχαΐας

Πάτρα: Έκρηξη σε εργοστάσιο στην ΒΙΠΕ – Ένας τραυματίας

Πάτρα: Σοβαρό τροχαίο στην περιοχή Θεριανού με δύο νταλίκες – Ένας τραυματίας – Διακοπή κυκλοφορίας ΦΩΤΟ

Οριακή νίκη Κατσιγιάννη στην προεδρία της ΔΕΕΠ Αχαΐας – Ένσταση από Κουνάβη για επανακαταμέτρηση ψηφοδελτίων

Πάτρα: Έριξαν κροτίδα σε σχολικό συγκρότημα – Τραυματίστηκε 12χρονος μαθητής

Πάτρα: Ελεύθερος με όρους και εγγύηση ο επιχειρηματίας για τα ναρκωτικά – Εμφανίστηκε στην Ανακρίτρια ο γιος και “τα πήρε όλα πάνω του”

Πάτρα – Βιασμός 12χρονης: Προφυλακίστηκε ο 16χρονος

Πάτρα: Μνημόσυνα Σάββατο & Κυριακή