Γεωργιάδης για πτώση ασανσέρ στον Ερυθρό: Έχει τηρηθεί ο νόμος στο 100%

10/01/2025 | 12:23

«Έχει τηρηθεί ο νόμος από το νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός στο 100%», δήλωσε στον realfm 97,8 ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, για το περιστατικό με την πτώση του ανελκυστήρα.

«Όταν βγει το πόρισμα της Πυροσβεστικής», πρόσθεσε, «το νοσοκομείο θα στραφεί νομικά κατά της εταιρείας».

Σε ανάρτησή του αναφέρει ότι ρωτήθηκε από τον  realfm «εάν είχαμε ελέγξει την εταιρία που έκανε την συντήρηση στον ανελκυστήρα, μόλις παρέλαβα και το έγγραφο της εταιρίας που έκανε τον έλεγχο της εταιρίας που έκανε την συντήρηση. Δηλαδή έχει γίνει και αυτό και δεύτερο επίπεδο ελέγχου δηλ. Έχει τηρηθεί ο νόμος στο 100%. Για το πώς τελικά έγινε το ατύχημα θα το διαπιστώσουμε από το πόρισμα της Πυροσβεστικής που αναμένουμε».
 

Αχαΐα: Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στο ύψος της Παναγοπούλας – Το ένα πήρε φωτιά, απανθρακώθηκε οδηγός, άλλοι δύο τραυματίστηκαν (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Αχαΐα – Τραγωδία δίχως τέλος: Και δεύτερος νεκρός στο φρικτό τροχαίο στην Ολυμπία Οδό, ένας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Τραγωδία στην Παναγοπούλα: Η μοίρα “έφερε” μαζί με το γάμο την κηδεία!-Η απόφαση της συντρόφου του 54χρονου νεκρού να παντρέψει σήμερα την κόρη της και να τιμήσει τον αδικοχαμένο Μάκη

Υπό έλεγχο η φωτιά στην Αιγιάλεια-Δόθηκε μάχη με τις φλόγες κοντά σε σπίτια – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Τραγωδία με δύο νεκρούς στην εθνική οδό: Επί ένα χιλιόμετρο το ΙΧ της 70χρονης κινείτο ανάποδα στο δρόμο – Σοκαριστικές λεπτομέρειες

Πάτρα: Έκανε… σαματά, ζήτησε και τα ρέστα… από τους αστυνομικούς – Επεισοδιακή σύλληψη

Πάτρα: Χαμός στην Αγ. Σοφίας, επιτέθηκαν σε κοπέλα και αστυνομικό ΦΩΤΟ

Δυτ. Ελλάδα: Απίστευτο περιστατικό – Ούρησε δημοσίως και ακολούθησε συμπλοκή!