Έστρεψε τα βέλη της κατά της κυβέρνησης, λέγοντας ότι δεν έχει γίνει σωστή προφύλαξη για την αποφυγή συνωστισμού στις τάξεις
Το 22ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών στα Κάτω Πατήσια, επισκέφτηκε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά. Σε δήλωση της, ευχήθηκε καλή και ασφαλή χρονιά. Παράλληλα, έστρεψε τα βέλη της κατά της κυβέρνησης, λέγοντας ότι δεν έχει γίνει σωστή προφύλαξη για την αποφυγή συνωστισμού στις τάξεις.
Ολόκληρη η δήλωση της κ. Φώφης Γεννηματά:
«Εύχομαι στα παιδιά και στους εκπαιδευτικούς, καλή και ασφαλή σχολική χρονιά. Φέτος το άνοιγμα των σχολείων γίνεται σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες. Χωρίς σωστή προετοιμασία από την Κυβέρνηση για την προφύλαξη τους από την πανδημία και αποφυγή του συνωστισμού στις τάξεις.
Εκπαιδευτικοί, παιδιά και γονείς μαζί με τον αγώνα της μάθησης , δίνουν και τον αγώνα για την προστασία της υγείας τους.
Είμαστε δίπλα τους και στηρίζουμε την προσπάθεια τους για καλύτερη εκπαίδευση, για αποτελεσματικά μέτρα προστασίας.
Ο αγώνας της Γνώσης και της Μάθησης είναι πάντα αγώνας της Ζωής!»