Γ. Χρυσοστόμου: Όταν ήταν μοντέλο στον Πρωινό Καφέ!

13/05/2025 | 12:50

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου το απόγευμα της Δευτέρας 12 Μαΐου βρέθηκε στον καναπέ του «Στούντιο 4».

Έχοντας ολοκληρώσει μια επιτυχημένη θεατρική σεζόν φέτος τον χειμώνα, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ αποκαλύπτοντας πως τα πρώτα του βήματα στον χώρο του θεάματος τα έκανε ως μοντέλο στον «Πρωινό Καφέ» με την Ελένη Μενεγάκη.

«Ήμουν μοντέλο στον “Πρωινό καφέ”, έχει γίνει αυτό. Για μια εμφάνιση έγινε αυτό. Μπήκαμε και κάναμε αντρική μόδα κάπως. Θυμάμαι την Ελένη με ένα τεράστιο καπέλο. Κάπως έτσι το έχω στο μυαλό μου», περιέγραψε ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

«Πληρώθηκα 80.000 δραχμές. Πολύ καλά. Πήρα ποδήλατο. Ήμουν 16-17 ετών. Αργότερα που ήμουν στη σχολή έπαιξα σε ένα video clip του Πασχάλη Τερζή», αποκάλυψε αμέσως μετά ο ηθοποιός στο απογευματινό μαγκαζίνο της Δημόσιας Τηλεόρασης.

«Είχαν έρθει από την παραγωγή και με είχαν ρωτήσει αν έχω δίπλωμα αυτοκινήτου. Είπα ναι, ενώ δεν είχα. Ήξερα όμως να οδηγώ, μια ευθεία ήταν μέχρι το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης. Τα παιδιά που το σκηνοθέτησαν είχαν πάρει άλλον έναν συμμαθητή μου. Άλλες 80.000. Αυτό ήταν το κασέ μου», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

govastileto

ΚΕΔΗΠ: Ανοικτή η φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα προγράμματα του Κόμβου Εκπαίδευσης

 Σαλάτα του Καίσαρα με σολομό

Πάτρα: Κηδεύεται την Τετάρτη η Ειρήνη Παπαδάτου

Ελληνικό: «Κλειδί» η νεκροψία – νεκροτομή για τους μυστηριώδεις 3 θανάτους

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 21χρονο που σκότωσε τη μητέρα του στη Λάρισα

Πυρκαγιά στη Ν. Μανωλάδα: Η στιγμή της έκρηξης – BINTEO

«Σήριαλ Κίλλερ», στο θέατρο act

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή η Βαλέρια Μαυρίδη