Φρικτός θάνατος για δημοσιογράφο στη Σρι Λάνκα: Τον άρπαξε κροκόδειλος ενώ έπλενε τα χέρια του

15/09/2017 | 11:46

Φρικτός ήταν ο θάνατος που περίμενε τον 24χρονο δημοσιογράφο των Financial Times Πολ ΜακΚλλιν, τον οποίο άρπαξε κροκόδειλος στη Σρί Λάνκα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το τραγικό δυστύχημα συνέβη όταν ο ΜακΚλιν, ο οποίος έκανε μαθήματα σέρφινγκ, έσκυψε στο νερό μιας λίμνης για να πλύνει τα χέρια του.

Όπως διηγήθηκε αυτόπτης μάρτυρας ο ΜακΚλιν έκανε σέρφινγκ σε μια περιοχή που ονομάζεται Elephant Rock. Κάποια στιγμή κατευθύνθηκε σε μια λίμνη που βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα προκειμένου να πάει στην τουαλέτα και εκεί τον άρπαξε ο κροκόδειλος.

Το τελευταίο πράγμα που είδαν οι αυτόπτες μάρτυρες ήταν τα χέρια του ΜακΚλιν να κουνιούνται στον αέρα καθώς ο κροκόδειλος τον τραβούσε κάτω από το νερό.

Ο άτυχος ΜακΚλίν

Φρικτός θάνατος για δημοσιογράφο στη Σρι Λάνκα: Τον άρπαξε κροκόδειλος ενώ έπλενε τα χέρια του

Αν και η σορός του 24χρονου δεν έχει βρεθεί όλοι πιστεύουν ότι είναι νεκρός. «Κατά 90% πιστεύουν ότι πρόκειται για επίθεση από κροκόδειλο αν και ορισμένοι λένε ότι στην λίμνη υπήρχε κινούμενη άμμος» δήλωσε σε βρετανικά ΜΜΕ κάτοικος της περιοχής στην οποία εξαφανίστηκε ο ΜακΚλιν.

Ο ιδιοκτήτης της σχολής σερφ στην οποία έκανε μαθήματα ο 24χρονος υποστήριξε, πάντως, πως είδε τι συνέβη. «Πήγε στη ζούγκλα που βρίσκεται περίπου 800 μέτρα από τη θάλασσα. Ενώ έπλενε τα χέρια του ο κροκόδειλος τον άρπαξε» είπε ο Φαουάς Λαφίρ.

Συνάδελφος του άτυχου 24χρονου στους FT δήλωσε «είμαστε σοκαρισμένοι. Ήταν ένα πολύ καλό παιδί, οπαδός της Έβερτον. Είναι μια απόλυτη τραγωδία».

Ο ΜακΚλίν εργαζόταν στους Financial Times εδώ και δύο χρόνια – ήταν η πρώτη του δουλειά – καλύπτοντας τα θέματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Brexit.

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας της εστίασης Αντώνης Λάγιος

Τραγωδία στην Πάτρα: Δύο αδελφές βρέθηκαν νεκρές στο σπίτι τους

Αχαΐα: Νεαρός βρέθηκε κρεμασμένος σε θερμοκήπιο – Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Ακτή Δυμαίων: Άνοιξε το ρεύμα προς Πάτρα – Απειλούνται σπίτια, νερό και στα κάθετα δρομάκια (ΦΩΤΟ)

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: “Έφυγε” από την ζωή ο “γίγαντας” της πυγμαχίας Αλέξης Πεφάνης

Κακοκαιρία – Πάτρα: Ζητήθηκε η εκκένωση σπιτιού, εξαιτίας της κατολίσθησης