ΦΡΙΚΗ – Ιταλία: 17χρονος ομολόγησε ότι σκότωσε τους γονείς και τον αδερφό του

01/09/2024 | 20:23

Eνας 17χρονος ομολόγησε την Κυριακή ότι σκότωσε τον πατέρα, τη μητέρα και τον 12χρονο αδελφό του στο σπίτι τους στο Παντέρνο Ντουνιάνο κοντά στο Μιλάνο, δήλωσαν πηγές της ιταλικής αστυνομίας.

Μετά από μακρά ανάκριση, ο έφηβος άλλαξε την προηγούμενη εκδοχή του για τα γεγονότα λέγοντας ότι σκότωσε όχι μόνο τον πατέρα του αλλά ολόκληρη την οικογένειά του, σύμφωνα το πρακτορείο ANSA.

Ο έφηβος νωρίς το πρωί της Κυριακής τηλεφώνησε στην υπηρεσία έκτακτης ανάγκης 112 λέγοντας ότι είχε δολοφονήσει τον πατέρα του, αφού ο άντρας είχε μαχαιρώσει μέχρι θανάτου τη μητέρα του και τον 12χρονο αδελφό του στο σπίτι τους. Είπε ότι ξύπνησε αφού άκουσε τη μητέρα και τον αδελφό του να ουρλιάζουν και μπήκε στο δωμάτιο για να βρει τον πατέρα του με ένα μαχαίρι στο χέρι δίπλα στα πτώματά τους στο διαμέρισμα της οικογένειας.

Ο έφηβος είπε ότι στη συνέχεια πήρε το μαχαίρι από τα χέρια του πατέρα του και τον σκότωσε, πριν ομολογήσει ότι φέρεται να διέπραξε και τους τρεις φόνους ο ίδιος. Οι ερευνητές διαπίστωσαν αποκλίσεις στην εκδοχή του αγοριού για τα γεγονότα, σημειώνοντας για παράδειγμα ότι δεν είχε σημάδια στο σώμα του από καυγά με τον πατέρα του.

Οι δολοφονίες συνέβησαν γύρω στη 1 τα ξημερώματα, δήλωσαν πηγές της έρευνας.

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα, η τετραμελής οικογένεια το βράδυ του Σαββάτου γιόρτασε τα 51α γενέθλια του πατέρα με συγγενείς.

https://www.protothema.gr/

Σφοδρή καταιγίδα με ισχυρούς ανέμους στην Πάτρα – “Πέταξε” τσεκούρι από μπαλκόνι (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σοκαριστική καταγγελία – “Έπιασε τη μητέρα μου από το λαιμό, την πέταξε στο κρεβάτι και την βίασε”!

Πάτρα: Κατέρρευσε σπίτι στην Ανω Πόλη (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: “Κλειστή” για ώρες η Ακτή Δυμαίων- Τεράστια ταλαιπωρία για τους οδηγούς

Πλημμύρισε επιχείρηση στην Πάτρα – Σε απόγνωση οι ιδιοκτήτες απευθύνουν έκκληση στον Δήμο να καθαρίσει βουλωμένο φρεάτιο καθώς η κακοκαιρία θα συνεχιστεί – ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Μεθυσμένος τα έκανε λίμπα στην Παιδιατρική Κλινική του Ρίου

Πάτρα: Επιτέθηκαν σε τρεις 19χρονους επειδή ο ένας φορούσε μπλούζα με ελληνική σημαία!-Τους χτύπησαν με ρόπαλα και σιδηρογροθιές

Πάτρα: Ο οδοντίατρος που “έσπασε” ιατρείο, επιτέθηκε και σε αστυνομικό!