«Φρένο» Τσίπρα στα σενάρια πρόωρων εκλογών από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

03/12/2016 | 18:08

«Φρένο» στα σενάρια περί πρόωρων εκλογών έβαλε ο Αλέξης Τσίπρας από το Άμπου Ντάμπι, όπου βρίσκεται από χτες το βράδυ επ’ αφορμή της διάσκεψης για την Προστασία της Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO. «Η μόνη χώρα που έχει ορίζοντα τριετίας για εκλογές, είναι η Ελλάδα», τόνισε.

Ειδικότερα, σε συνομιλία που είχε με τους Έλληνες δημοσιογράφους, στο περιθώριο της διάσκεψης και εν μέσω των διμερών επαφών του, ο πρωθυπουργός μίλησε για το επενδυτικό ενδιαφέρον των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων για την Ελλάδα και τις προοπτικές αναβάθμισης της συνεργασίας και των οικονομικών σχέσεων των δύο πλευρών. Επιπλέον, αναφέρθηκε και στη συνάντησή του με τον Φρανσουά Ολάντ, με τον οποίο συζήτησαν μεταξύ άλλων και για τη δεύτερη αξιολόγηση.

Κληθείς να σχολιάσει περί σεναρίων για ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, αφού αναφέρθηκε σε ορισμένες χώρες που έχουν εκλογές το προσεχές διάστημα, ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι «η μόνη χώρα που έχει ορίζοντα τριετίας για εκλογές είναι η Ελλάδα».

Πηγή: topontiki.gr

Σπανάκι σουφλέ
21/06/2025 | 22:23

Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων: Τεσσάρα η Ντόρτμουντ στην Μαμελόντι

Μια σημαντική εκδήλωση στο πλαίσιο του 4ου Διεθνούς Φεστιβάλ κινηματογράφου ταινιών μικρού μήκους «Θ. Αγγελόπουλος»

Περπάτημα στην παραλία: Πώς ωφελεί το σώμα και την ψυχολογία

Καρπούζι και σκύλος: Τι πρέπει να γνωρίζετε για το απόλυτο φρούτο του καλοκαιριού

Βρέθηκε απανθρακωμένος άνδρας στο αυτοκίνητό του

Τζέφ Μπέζος: Catering χιλίων ευρώ ανά άτομο, 500 σεφ και όλες οι υπερβολές στον «γάμο της χλιδής»

Επιφανείς Γερμανοί κατέθεσαν μήνυση κατά του Merz για υποστήριξη προς το Ισραήλ

Πότε έρχεται στην Πάτρα το έργο “Εκείνος κι Εκείνος”