Φώτης Ηλιόπουλος: Το μήνυμα του υποψήφιου Ευρωβουλευτή της “ΝΙΚΗΣ” για την Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας

15/05/2024 | 16:44

Με αφορμή την 15η Μαΐου, Διεθνή Ημέρα Οικογένειας που καθιερώθηκε το 1993 με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του Πατριωτικού Κινήματος «ΝΙΚΗ», Φώτης Ηλιόπουλος, δήλωσε:

«ο ιερός και κομβικός θεσμός της οικογένειας έχει δεχτεί ανεπανόρθωτο πλήγμα τα τελευταία χρόνια. Παρά το γεγονός ότι η οικογένεια αποτελεί θεμέλιο λίθο της ελληνικής κοινωνίας, στυλοβάτη της ανάπτυξης και εγγυητή των αρχών και αξιών του Έθνους μας, οι διαδοχικές κρίσεις καταβαραθρώνουν καθημερινά τη δομή της και την ίδια ώρα οι πολιτικές που ακολουθούνται καταλύουν τα παραδοσιακά χαρακτηριστικά της.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι η παραδοσιακή πυρηνική οικογένεια χαλυβδώνει ισορροπημένους χαρακτήρες και ελευθερώνει τις παιδικές ψυχές. 

Η ΝΙΚΗ είναι ανυποχώρητη στον αγώνα της να αποκαταστήσει το κύρος και να προστατεύσει την ιερότητα της παραδοσιακής οικογένειας και συνεχίζει να μάχεται για την αντιμετώπιση των σύγχρονων προκλήσεων, όπως είναι το δημογραφικό, το οποίο «απειλεί» την πατρίδα μας.

Προτεραιότητα του Πατριωτικού μας Κινήματος είναι η στήριξη της οικογένειας σε εθνικό, ενωσιακό και διεθνές επίπεδο. Μία προτεραιότητα που προϋποθέτει μεταξύ άλλων κατάργηση της φορολογικής αδικίας, θετική προβολή του θεσμού της οικογένειας, ενιαία νομοθετική καθιέρωση ελάχιστης ηλικίας γάμου για την προστασία των νεαρών ηλικιών, ανεξαρτήτως θρησκείας ή εθίμων, νομοθετικό σεβασμό στη θεσμοθετημένη συμβίωση, η οποία είναι αποκλειστικά ο γάμος μεταξύ ανδρός και γυναικός, ασφαλές μεγάλωμα των παιδιών σε υγιείς οικογένειες, προστασία της μητρότητας, οικονομική και ηθική επιβράβευση της πολυτεκνίας, κοινωνικές παροχές και οικονομική ενίσχυση.

Οικογένεια είναι αγάπη, αφοσίωση, εμπιστοσύνη, σεβασμός, αλληλοεκτίμηση. 

Η οικογένεια είναι θεμελιώδης αξία. Ας την κρατήσουμε ψηλά!».

 

 

Τραγωδία στην Αχαΐα – “Έσβησε” 6χρονη

Δικηγόρος Ειρήνης Μουρτζούκου: «Αυτά που θα πει θα προκαλέσουν σοκ – Η δολοφονία του Παναγιωτάκη θα συγκλονίσει περισσότερο από όλες»

Πάτρα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Κ. Αχαΐα: Οδήγηση τέλος για τον 63χρονο που δεν είχε δίπλωμα, παραβίασε STOP και τραυμάτισε σοβαρά εργαζόμενη του “Βοήθεια στο Σπίτι”

Πάτρα: Συνελήφθη μεθυσμένος οδηγός αυτοκινήτου που έκανε αναστροφή και τραυμάτισε οδηγό μοτοσικλέτας – Δεν είχε ούτε δίπλωμα!

Δυτ. Ελλάδα: Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ τριών ατόμων – Βγήκαν μαχαίρια!

Αδιανόητη τραγωδία στο Αγρίνιο – Πατέρας παρέσυρε με το όχημά του και σκότωσε το 2χρονο παιδί του

Στην Πάτρα η Ειρήνη Μουρτζούκου: Πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Κυριακή – «Φόνισσα» φώναζαν συγκεντρωμένοι έξω από τα δικαστήρια (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)