Φωτιά βυτιοφόρου: Κατεδαφίζεται η γέφυρα λόγω σοβαρών ζημιών – Μέσω Λουτρακίου η κυκλοφορία, κλειστή η παλαιά Εθνική Οδός

08/06/2024 | 07:16

Πυρκαγιά ξέσπασε χθες (7/6) βράδυ στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου στο ύψος του Ισθμού, μετά από ανατροπή βυτιοφόρου που μετέφερε καύσιμα. Η νέα και η παλαιά εθνική οδός έκλεισαν για ώρες με αποτέλεσμα να υπάρξουν ουρές χιλιομέτρων.

Μετά την κατάσβεση της φωτιάς, απομακρύνθηκε η άμορφη μάζα σιδερικών που είχαν απομείνει από το βυτιοφόρο, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες κατεδάφισης της γέφυρας που υπέστη ζημιά από το υψηλό θερμικό φορτίο.

Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία στην νέα εθνική στο ρεύμα προς Αθήνα, από την έξοδο Λουτρακίου εκτρέπεται η κυκλοφορία προς την Κόρινθο. Κλειστή και στα δύο ρεύματα η παλαιά Εθνική Οδός.

https://www.ertnews.gr/

Φωτιά βυτιοφόρου: Κατεδαφίζεται η γέφυρα λόγω σοβαρών ζημιών – Μέσω Λουτρακίου η κυκλοφορία, κλειστή η παλαιά Εθνική Οδός

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας της εστίασης Αντώνης Λάγιος

Τραγωδία στην Πάτρα: Δύο αδελφές βρέθηκαν νεκρές στο σπίτι τους

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Νεαρός βρέθηκε κρεμασμένος σε θερμοκήπιο – Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: “Έφυγε” από την ζωή ο “γίγαντας” της πυγμαχίας Αλέξης Πεφάνης

Ακτή Δυμαίων: Άνοιξε το ρεύμα προς Πάτρα – Απειλούνται σπίτια, νερό και στα κάθετα δρομάκια (ΦΩΤΟ)

Κακοκαιρία – Πάτρα: Ζητήθηκε η εκκένωση σπιτιού, εξαιτίας της κατολίσθησης