Φωτιά σε νοσοκομείο του Αμβούργου: 3 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, 50 οι τραυματίες

01/06/2025 | 17:49

Μία ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα (01.06.2025) στη γερμανική πόλη, Αμβούργο, όταν ξέσπασε μεγάλη φωτιά σε νοσοκομείο.

Δυστυχώς οι φλόγες επεκτάθηκαν πολύ γρήγορα. Πριν προλάβουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά στο νοσοκομείο, 3 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους ενώ ακόμη 50 τραυματίστηκαν με τους 16 από αυτούς να φέρουν σοβαρά τραύματα. Τουλάχιστον ο 1 από αυτούς νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Το Αμβούργο σήμερα πενθεί για τους νεκρούς του.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια που προκάλεσαν τη φωτιά η οποία όμως φαίνεται πως ξεκίνησε από ένα δωμάτιο του τμήματος γεροντολογικής φροντίδας στο ισόγειο του κτιρίου, αναφέρει η Deutsche Welle.

Ένα μεγάλο κλιμάκιο προσωπικού των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης αναπτύχθηκε για να θέσει υπό έλεγχο την πυρκαγιά και να μεταφέρει τους επιβαίνοντες στο νοσοκομείο σε ασφαλές μέρος.

ΣΟΚ: 21χρονος κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Θρήνος στην Εγλυκάδα Πατρών

Πάτρα: Θλίψη για τον θάνατο του “γάτου” Νίκου Παπαδημητρόπουλου

Πάτρα: Πέθανε ο δολοφόνος της Κωνσταντίνας Κουλούρη και της Ρεγγίνας Παπανδρέου

Πέθανε ξαφνικά η 28χρονη κόρη της Μπέσσυς και του Διαμαντή Λαιμού – Θρήνος στην εφοπλιστική οικογένεια

Πάτρα: Τροχαίο με τραυματισμό στην Παραλία – Σύγκρουση ΙΧ με δίκυκλο (ΦΩΤΟ)

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον περιφερειακό σύμβουλο Άρη Τηλιγάδη, που “έφυγε” μετά από μάχη με ασθένεια

Πάτρα: “Θρίλερ” στο Ρίο – 16χρονος βρέθηκε πεσμένος στο έδαφος

“Bγήκαν” μαχαίρια έξω από νυχτερινό κέντρο – Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο κέντρο της Πάτρας