Φωτεινή Πετρογιάννη: Η πρώτη αντίδραση για την κόντρα της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

13/11/2022 | 07:46

 

Μία απίστευτη κόντρα ξεκίνησε τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στη Φωτεινή Πετρογιάννη και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η παρουσιάστρια και η δημοσιογράφος του Πρωινού αντάλλαξαν πριν μερικές ημέρες πυρά μέσω των social media και εκ τότε πολλοί είναι εκείνοι που έχουν επιλέξει να τοποθετηθούν για το συγκεκριμένο θέμα.

Η κάμερα της εκπομπής Open Weekend συνάντησε τη Φωτεινή Πετρογιάννη,  η οποία παραδέχτηκε πως έχει στεναχωρηθεί πολύ με το συγκεκριμένο θέμα χωρίς ωστόσο να θέλει να πει κάτι καινούργιο.

«Στεναχωρήθηκα ναι. Σας ευχαριστώ όμως. Θα περάσει. Όλα περνούν. Μόνο τα σημαντικά δεν περνούν, τα πολύ σημαντικά» ανέφερε η Φωτεινή Πετρογιάννη.

https://www.govastileto.gr/

Από την Ανθούπολη ο 46χρονος με το “καζίνο”! Από ποιους Πατρινούς επιχειρηματίες άρπαξε 270.000 ευρώ

Πάτρα: Μεγάλη ποσότητα χασίς σε σπίτι γνωστού επαγγελματία – Τι βρήκαν οι αστυνομικοί, πώς σχετίζεται με τις προ ημερών έρευνες για ναρκωτικά και όπλα

Ο «Κος Αμιλκάρ» του Ρεφενέ στο θέατρο “Αγορά” για 2η εβδομάδα

Πάτρα: Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ – Ανακάλυψαν ναρκωτικά και όπλα μέσα σε σπίτι

Αχαΐα: Κι άλλο περιστατικό βίας με πρωταγωνιστές ανήλικους – Έστειλαν 17χρονο μαθητή στο νοσοκομείο

Πάτρα: Μέσα σε Γυμνάσιο κακοποιήθηκε σεξουαλικά η 12χρονη – Αναμένεται δίωξη στον 16χρονο

Πάτρα: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 16χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό 12χρονης – Τι λέει ο δικηγόρος του-ΦΩΤΟ

Τραγωδία: Νεκρή μία γυναίκα που παρασύρθηκε μετά από σύγκρουση αυτοκινήτων – «Περπατούσε με την κόρη της που είναι ΑμεΑ»