Formula 1: Ο Ραϊκόνεν πήρε τη νίκη -Στέψη για τον Χάμιλτον στο Μεξικό

22/10/2018 | 07:15

Την πρώτη νίκη του όχι μόνο στο φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1, αλλά από τις αρχές του 2013 στην Αυστραλία πανηγύρισε ο Κίμι Ραϊκόνεν.

Στον 18ο αγώνα της χρονιάς, ο Φινλανδός πιλότος της Ferrari πέρασε πρώτος τη γραμμή του τερματισμού στην πίστα του Οστιν. Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Ολλανδός Μαξ Φερστάπεν με Red Bull, ενώ τρίτος ήταν ο Βρετανός, Λιούις Χάμιλτον, με Mercedes, που το Σάββατο είχε εξασφαλίσει την pole position.

Όμως o Χάμιλτον χρειαζόταν 8 βαθμούς περισσότερους από τον Φέτελ (τερμάτισε τέταρτος) για να στεφθεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής για 5η φορά, κάτι που δεν κατάφερε! Η στέψη για τον πιλότο της γερμανικής ομάδας πήρε αναβολή για μία εβδομάδα, καθώς εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, αυτό θα συμβεί την επόμενη Κυριακή στο Μεξικό.  

Η κατάταξη στον αγώνα των ΗΠΑ:

Πηγή:  iefimerida.gr 

Κ. Τσουκαλάς για Γάζα: Η εξωτερική πολιτική δεν μπορεί να ασκείται κυνικά

Γιώργος Μπαρτζώκας: Σκεφτόμαστε μόνο την Μονακό

Δέσποινα Βανδή: «Ο Βασίλης φώτισε τη ζωή μου»

Στο νοσοκομείο μοντέλο που έκανε σεξ με 583 άντρες σε έξι ώρες

Bad eggs – «Οδύσσεια / ένα έπος της φωτιάς και του σπαθιού» στο θέατρο act

Εργκίν Αταμάν: Δεν σκέφτομαι τον Ολυμπιακό, αλλά τη Φενέρμπαχτσε

Ο χώρος του Συμποσίου Χαρακτικής ανοίγει τις πύλες του σε καλλιτέχνες και το ευρύ κοινό, στην Πάτρα

Βρετανία: Χημικός ευνουχισμός σε κατάδικους σεξουαλικών εγκλημάτων