Φορέστε το κουστούμι όπως η βασίλισσα Letizia!

 

Οι γυναίκες που ανήκουν στις βασιλικές οικογένειες έχουν όλες ένα κοινό στοιχείο. Εξαιρετικό γούστο στα ρούχα. Βασίλισσες, δούκισσες και πριγκίπισσες εντυπωσιάζουν και τραβούν τα φλας των φωτογράφων σε κάθε επίσημη εμφάνιση που θα πραγματοποιήσουν είτε σε κάποιο gala είτε σε επίσημα δείπνα ή περιοδείες.

Μια από τις αγαπημένες μας είναι η βασίλισσα Letizia της Ισπανίας!

Πριν από λίγες ημέρες η 47χρονη royal  συναντήθηκε με τους εργαζόμενους φιλανθρωπικού ιδρύματος και εντυπωσίασε τους πάντες με ένα ροζ κοστούμι Hugo Boss που ταίριαζε άψογα στη σιλουέτα, τα χρώματά της και την εποχή.

Η Letizia ολοκλήρωσε το suit look της με pointed γόβες στην ίδια απόχρωση και λευκό τοπ, διακριτικά κοσμήματα και φυσικό μακιγιάζ.

 

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Πάτρα: Γιορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Θαλασσαιμίας – ΦΩΤΟ

Μελιτζάντες φούρνου τύπου Parmigiana

Στα Καλάβρυτα η Νέα Αριστερά

Eurovision – Η περσινή εκπρόσωπος του Ισραήλ για τη Μαρίνα Σάττι ένα χρόνο μετά: «Ήταν η πιο σιχαμένη απ’ όλους»

Πυρκαγιά σε δάσος της Αρχαίας Ολυμπίας

Πινακίδες

Ζέκα: «Κρεμάει» τα παπούτσια του ο αρχηγός του Παναθηναϊκού

Πάρτι για τον Άρη, 4-2 τον Αστέρα Τρίπολης