Φωκίων Ζαΐμης: Λείπει η κουλτούρα συνεργασίας για την υλοποίηση του έργου Διακοφτού – Καλαβρύτων

15/05/2024 | 17:38

Την ανάγκη μέσα από συνεργατικές κινήσεις να προχωρήσει η αναβάθμιση του Οδοντωτού τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Φωκίων Ζαΐμης, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που έγινε για το 44ο πέρασμα στο Φαράγγι του Βουραϊκού Ποταμού που έγινε στις 11 και 12 Μαΐου 2024.

«Έχουμε από καιρό αποτανθεί σε ΟΣΕ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ για να προχωρήσει ο εκσυγχρονισμός του Οδοντωτού, χωρίς ανταπόκριση. Εκτιμώ ότι πρέπει να συνεργαστούμε όλοι οι φορείς για να υλοποιηθεί  η αναβάθμιση του Οδωνοτού Διακοφτού – Καλαβρύτων. Όντας Καλαβρυτινός και συνάμα γεωλόγος αισθάνομαι την ευθύνη να γίνει αυτό το έργο», δήλωσε ο κ. Ζαΐμης.

Τη συνολική διοργάνωση της διημερίδας είχε ο Σύλλογος Ορειβασίας Χιονοδρομίας Αναρρίχησης και Προστασίας του Περιβάλλοντος των Καλαβρύτων, ενώ είχε την  απόλυτη υποστήριξη από διάφορους άλλους οργανισμούς, φορείς, συλλόγους και φίλους της τοπικής κοινότητας και φυσικά του Δήμου Καλαβρύτων. 

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Πάτρα: Δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο στο Καραμανδάνειο – ΦΩΤΟ