Φωκίδα: Βρέθηκε νεκρός ο πατέρας σε μικρή απόσταση από το μαντρί όπου εντοπίστηκε σώος ο γιος του

26/09/2023 | 12:52

ΝΕΟΤΕΡΑ: Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του tempo24 ο 68χρονος πατέρας του 38χρονου, εντοπίστηκε νεκρός σε κοντινή απόσταση.

ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ: Έξι μέρες μετά τη διπλή εξαφάνιση, ο 38χρονος γιος φέρεται να εντοπίστηκε στη Φωκίδα. Ο πατέρας του παραμένει αγνοούμενος και εκφράζονται φόβοι για τη ζωή του. Οι δυο τους είχαν ξεκινήσει από τη Λαμία για την Άρτα.

Το θρίλερ με την εξαφάνιση πατέρα και γιου, την περασμένη Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου στο δρόμο από Λαμία για Άρτα παραμένει στο προσκήνιο. Λίγο μετά τις 12:00, αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι ο 38χρονος γιος εντοπίστηκε καλά στην υγεία του, στην περιοχή Σεργούλα, μέσα σε ένα μαντρί της Φωκίδας. Ο 38χρονος βρέθηκε μακριά από το αυτοκίνητο που είχε ξεκινήσει με τον πατέρα του.

Ο 65χρονος δεν ήταν μαζί του. Οι αστυνομικοί «χτενίζουν» την περιοχή σε μια απέλπιδα προσπάθεια να τον εντοπίσουν.

newsit.gr

Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο

Πάτρα: Εφημερεύοντες γιατροί σήμερα Κυριακή 11 Μαΐου

Eurovision: Η αποθέωση της Klavdia από το Spotify, τα στοιχήματα και τα παρατράγουδα

”Ο Μουνής” της Λένας Κιτσοπούλου, έρχεται στο ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ+

Γερμανία: «Σείστηκε» η «Allianz Arena» στο αντίο του Μίλερ

Τα μυστικά για ένα τέλειο Γαλλικό Φιλί

Σεπόλια: «Του έριξαν δύο φορές και φύγανε» λέει ο πατέρας του 17χρονου που τραυματίστηκε στους πυροβολισμούς

Περπάτημα: Πόσα λεπτά την ημέρα μας βοηθούν να χάσουμε τα έξτρα κιλά;