Φώφη Γεννηματά: Τέρμα οι σωτήρες και οι αυταπάτες

02/01/2017 | 10:40

Κάλεσμα ενότητας και συστράτευσης απευθύνει στο μήνυμά της για τη νέα χρονιά η Φώφη Γεννηματά.

H Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στο μήνυμά της για το 2017 σημειώνει: «Σε πείσμα των δυσκολιών, μπορούμε να βάλουμε περισσότερο χαμόγελο και αισιοδοξία στην καθημερινότητά μας. Όλοι μαζί μπορούμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα και να αφήσουμε πίσω μας την κρίση.

Ας το καταλάβουν επιτέλους όλοι το 2017. Τέρμα οι σωτήρες και οι αυταπάτες. Κανένας μόνος δεν μπορεί.

Με εθνική συνεννόηση και νέα αυτοπεποίθηση να προχωρήσουμε μπροστά για ένα καλύτερο παρόν, για ελπίδα για το μέλλον. Πριν απ΄όλα για τα παιδιά μας. Γιατί τους αξίζει. Καλή χρονιά με υγεία για όλους».

Πάτρα-Καιρός: Ανεβαίνει κι άλλο σήμερα Σάββατο η θερμοκρασία

Μνημόσυνα Σάββατο & Κυριακή

Γυναίκα βρέθηκε στραγγαλισμένη στο διαμέρισμά της

Ιταλία: Πρωταθλήτρια Ιταλίας για 4η φορά στην Ιστορία της η Νάπολι

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση τη νύχτα ΙΧ με μηχανή

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα στην πρώτη τους κοινή συνέντευξη: Η γνωριμία, το πρώτο ραντεβού και οι εντάσεις

H Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας τιμά τη μνήμη της Γενοκτονίας των Ποντίων

Croque madame με κρουασάν