Φίλαθλος μηνύει τον Κύργιο, επειδή την κατηγόρησε ότι ήπιε «700 ποτά»

23/08/2022 | 16:27

Φίλαθλος του τένις καταθέτει μήνυση εναντίον του Νικ Κύργιου, αφού ο ελληνικής καταγωγής Αυστραλός τενίστας την κατηγόρησε ότι ήταν «εξαιρετικά μεθυσμένη», στη διάρκεια της ήττας του στον τελικό του φετινού Γουίμπλεντον.

Σε δήλωσή της την οποία έδωσαν στη δημοσιότητα οι δικηγόροι της, η Άννα Πάλους τονίζει ότι ο 27χρονος τενίστας τη δυσφήμησε με το να διατυπώσει «έναν απερίσκεπτο και εντελώς αβάσιμο ισχυρισμό».

«Αυτό όχι μόνο προκάλεσε σημαντική ζημιά εκείνη την ημέρα, με αποτέλεσμα την προσωρινή απομάκρυνσή μου από το γήπεδο, αλλά ο ψευδής ισχυρισμός του κ. Κύργιου μεταδόθηκε και διαβάστηκε από εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο, προκαλώντας σε μένα και την οικογένειά μου πολύ σημαντική ζημιά και στενοχώρια» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κύργιος, ο οποίος είναι γνωστός για τα ξεσπάσματά του, διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή κατά τη διάρκεια της αναμέτρησής του με τον Νόβακ Τζόκοβιτς, λέγοντας ότι μια φίλαθλος του μιλούσε στη διάρκεια των πόντων. Κληθείς από τον διαιτητή να αναγνωρίσει τη φίλαθλο, ο Κύργιος είπε στη συνέχεια: «Αυτή με το φόρεμα, αυτή που φαίνεται σαν να έχει πει περίπου 700 ποτά, αδελφέ!».

Η Πάλους, η οποία δήλωσε ότι παρακολούθησε τον τελικό των ανδρών στο Γουίμπλεντον μαζί με τη μητέρα της, έδωσε εντολή στους δικηγόρους της να καταθέσουν μήνυση κατά του Κύργιου και τονίζει πως όποια αποζημίωση κερδίσει, θα διατεθεί σε φιλανθρωπικό σκοπό.

Στο μεταξύ, τα ΜΜΕ από την Αυστραλία αναφέρουν ότι η δίκη του Κύργιου που αφορά σε κατηγορία για επίθεση, ύστερα από καταγγελία που έκανε η πρώην σύντροφος του, Κιάρα Πασάρι, πήρε νέα αναβολή έξι εβδομάδων. Ο 27χρονος τενίστας, ο οποίος είναι Νο 26 στην παγκόσμια κατάταξη, επρόκειτο να παρουσιαστεί σήμερα ενώπιον δικαστηρίου στην Καμπέρα, ωστόσο η υπόθεση θα εκδικαστεί πλέον στις 4 Οκτωβρίου. Ο Κύργιος επρόκειτο αρχικά να παρουσιαστεί ενώπιον δικαστηρίου στις 2 Αυγούστου, ωστόσο ο δικηγόρος του ζήτησε αναβολή τον Ιούλιο.

 

ΑΜΠΕ

 

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης