Φιλανθρωπική βραδιά του ενοριακού Ναού Αγίου Νικολάου Πατρών – ΦΩΤΟ

17/06/2025 | 15:08

Μια επιτυχημένη φιλανθρωπική βραδιά διοργάνωσε το Σάββατο 14 Ιουνίου 2025, ο Ενοριακός Ιερός Ναός του Αγίου Νικολάου Πατρών, στον προαύλιο χώρο του 7ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών,στην παλαιότερη συνοικία της Πάτρας, δίπλα ακριβώς στην Πλατεία Ανδρούτσου, στο γραφικό Βλατερό.

Φιλανθρωπική βραδιά του ενοριακού Ναού Αγίου Νικολάου Πατρών - ΦΩΤΟ

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

“Η πρωτότυπη και ωραία αυτή πρωτοβουλία του Ιερού Ναού, η οποία πραγματοποιήθηκε για έκτη συνεχόμενη χρονιά, έτυχε της μεγάλης ανταποκρίσεως του ευσεβούς Λαού της Ενορίας και όχι μόνο, αφού πλήθος κόσμου συμμετείχε προκειμένου να ενισχυθή το φιλανθρωπικό έργο της ιστορικής Ενορίας του Αγίου Νικολάου των Πατρών, αλλά και τα έργα αποπερατώσεως του Ιερού Παρεκκλησίου του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου.

Φιλανθρωπική βραδιά του ενοριακού Ναού Αγίου Νικολάου Πατρών - ΦΩΤΟ

Την εκδήλωση ετίμησε με την παρουσία του ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος, ο οποίος μετέφερε τις πατρικές ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου και συνεχάρη με λόγους θερμούς τον Αρχιμ. π. Ιερόθεο Ανδρουτσόπουλο, Προϊστάμενο του Ιερού Ναού για την δραστηριότητα αυτή και γενικώς για την λειτουργική και κοινωνική ζωή και δράση της Ενορίας.

Επίσης ευχαρίστησε όλα τα χορευτικά σχήματα τα οποία συμμετείχαν στην εκδήλωση και όλους τους ευσεβείς χριστιανούς, οι οποίοι έδωσαν το «παρών».

Φιλανθρωπική βραδιά του ενοριακού Ναού Αγίου Νικολάου Πατρών - ΦΩΤΟ

Παραδοσιακούς χορούς της Πατρίδος μας παρουσίασαν τα χορευτικά σχήματα:

Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος Πατρών

Πύλη Πολιτισμού εν Πάτραις

Σύλλογος Κρητών Πάτρας και,

η Ένωση Κυπρίων Νομού Αχαΐας, ενώ τραγούδια παραδοσιακά παρουσίασαν θαυμάσια μέλη της Νεανικής Συνάξεως της Ενορίας”.

Πάτρα: Βρέθηκε νεκρός έξω από το σπίτι του – Τι “βλέπει” η ΕΛ.ΑΣ

Σοκ στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή την ώρα του ρεπορτάζ ο κάμεραμαν του ΑΝΤ1 Γιώργος Παυλάκης

Νέα τραγωδία στην Πάτρα: 53χρονος “έφυγε” στη δουλειά του

Αχαΐα: «Έφυγε» αιφνίδια στα 51 του χρόνια ο γιατρός Αιμίλιος Τζούδας

Πάτρα: Σημάδεψε οδηγό με πιστόλι στη μέση του δρόμου – Ολόκληρο οπλοστάσιο στο σπίτι του

Πάτρα: Έσκασε εκρηκτικός μηχανισμός στο Πανεπιστήμιο – Έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για τους δράστες

Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στην Πάτρα

Πάτρα: Ελεύθεροι οι δύο νέοι, που είχαν προφυλακιστεί για την φωτιά στο Γηροκομειό