Φιλανθρωπική μουσική βραδιά από την Περιφέρεια και τον Ξενώνα ογκολογικών ασθενών «Ελπίδα», στο θεατράκι της Μαρίνας

05/09/2025 | 16:43

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Ίδρυμα Στήριξης Ογκολογικών Ασθενών «η Ελπίδα» διοργανώνουν  φιλανθρωπική μουσική εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2025, στο θεατράκι της Μαρίνας, στις 20:00.

Ο καταξιωμένος συνθέτης Γιάννης Χριστοδουλόπουλος και η ερμηνεύτρια Ζωή Παπαδοπούλου θα πλαισιώσουν μουσικά τη βραδιά με γνωστές επιτυχίες. 

Ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος είναι συνθέτης, πιανίστας και ερμηνευτής. Έχει γράψει τραγούδια για τους πιο καταξιωμένους τραγουδιστές της Ελλάδας, κάνοντας επιτυχίες, χρυσούς και πλατινιένιους δίσκους και εκατομμύρια plays στον ψηφιακό κόσμο του Spotify και των streams.

Ως ερμηνευτής και περφόρμερ μαζί με το πιάνο του, δημιουργεί μοναδικές συναυλίες όπου ερμηνεύει με το χαρακτηριστικό του πάθος μερικά από τα πιο εμβληματικά ελληνικά τραγούδια, δημιουργώντας αλληλένδετη ατμόσφαιρα σύνδεσης και επικοινωνίας με το κοινό.

Μαζί του, η Ζωή Παπαδοπούλου, μια τραγουδίστρια με άποψη για το τραγούδι, αλλά και την ίδια τη ζωή, έχει βρει εδώ και πολλά χρόνια τη θέση της και μια σταθερή πορεία στην ελληνική μουσική σκηνή. Σε ρόλο γκεστ σταρ ο  PR Manager, Γιώργος Ντάβλας.

Στην μουσική εκδήλωση θα τιμηθεί ο Ανδρέας Μουτούσης για την σημαντική προσφορά στον  ογκολογικού ξενώνα «η Ελπίδα» εις μνήμην του υιού του.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. 

Πάτρα: Ανείπωτη θλίψη για τον 27χρονο Δημήτρη Λιόπετα, θύμα του τροχαίου στην οδό Αμερικής

Πάτρα: Νεκρός ο οδηγός της μοτοσικλέτας που παρασύρθηκε από ΙΧ στην Αμερικής

Πάτρα: Σοβαρό τροχαίο στην οδό Αμερικής-Ο οδηγός του ΙΧ έφυγε “για το Νοσοκομείο” από το σημείο-Εντοπίστηκε στο Ρίο από τους αστυνομικούς (ΝΕΟΤΕΡΑ)

Συγκλονισμένη η Πάτρα από το σοκαριστικό τροχαίο που στοίχισε την ζωή του Δημήτρη Λιόπετα – Λουλούδια και κεριά στο σημείο ΦΩΤΟ

Πάτρα: Το τελευταίο αντίο στον Δημήτρη Λιόπετα-Θρήνος και πλήθος κόσμου στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου-ΦΩΤΟ

Πάτρα: Η τραγωδία με τον Δημήτρη Λιόπετα! Οι γονείς δεν γνώριζαν τίποτα, δύο ώρες μετά το μοιραίο

Πάτρα: Την Πέμπτη η κηδεία του 27χρονου Δημήτρη Λιόπετα -Η επιθυμία της οικογένειας- Στον Εισαγγελέα ο οδηγός του ΙΧ, απολογείται την Παρασκευή 

ΣΟΚ: Γνωστή πατρινή κατηγορεί τον επιχειρηματία σύζυγό της για ξυλοδαρμό