Φίδι στην αυλή σπιτιού στο κέντρο του Πύργου!

Μερικά μέτρα  από το κέντρο του Πύργου και  ακριβώς δίπλα από τον Άγιο Χαράλαμπο, επί τηςΓιαννιτσών, φίδι οχιά  περίπου 1,5 μέτρου (φωτο), μπήκε σε καλά περιφραγμένη αυλή μονοκατοικίας.

Γύρω από αυτήν υπάρχουν μάλιστα οικόπεδα, τα οποία εξαιτίας της προκλητικής αδιαφορίας των ιδιοκτητών τους, και της μη ευαισθητοποίησης της εκκλησίας και του δήμου, έχουν καταντήσει σκουπιδότοπος, γεμάτος  αγριόχορτα, με εγκαταστημένο αδέσποτο σκυλί εντός αυτών, με φίδια και ποντίκια.

Όπως καταγγέλει στο patrisnews, ο ιδιοκτήτης της κατοικίας Κοτρέτσος Γρηγόρης, κάθε χρόνο με δικά του έξοδα καθαρίζει τα οικόπεδα αυτά, χρησιμοποιώντας ακόμα και εταιρεία απολύμανσης, διότι αν και πάντα αιτείται στον δήμο να καθαριστούν τα οικόπεδα ή τουλάχιστον να αξιωθεί από τους ιδιοκτήτες να τα καθαρίσουν, ένα μόνο μικρό μέρος αυτών των οικοπέδων καθαρίζεται κάθε Φεβρουάριο, παραμονή της εορτής του Αγ. Χαραλάμπους.

PATRISNEWS.COM

 

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο