Φεϊζάλ Σεφού: Ο δημοσιογράφος τζιχαντιστής που συνελήφθη στις Βρυξέλλες

26/03/2016 | 19:24

Ο Φεϊζάλ Σεφού, είναι ο δημοσιογράφος που συνελήφθη από τις βελγικές αρχές και στον οποίο αποδόθηκαν βαρύτατες κατηγορίες για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εισαγγελίας, ο Σεφού ήταν ένας από τους έξι που συνελήφθησαν σε αστυνομική επιχείρηση της βελγικής αστυνομίας και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για συμμετοχή σε τρομοκρατική ομάδα, δολοφονίες και απόπειρες δολοφονιών.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, ο Σεϊφού είναι ανεξάρτητος δημοσιογράφος, με τηναστυνομία, ωστόσο να μην το επιβεβαιώνει επίσημα.

Πηγή: Daily Mail

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας