Φεϊζάλ Σεφού: Ο δημοσιογράφος τζιχαντιστής που συνελήφθη στις Βρυξέλλες

26/03/2016 | 19:24

Ο Φεϊζάλ Σεφού, είναι ο δημοσιογράφος που συνελήφθη από τις βελγικές αρχές και στον οποίο αποδόθηκαν βαρύτατες κατηγορίες για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εισαγγελίας, ο Σεφού ήταν ένας από τους έξι που συνελήφθησαν σε αστυνομική επιχείρηση της βελγικής αστυνομίας και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για συμμετοχή σε τρομοκρατική ομάδα, δολοφονίες και απόπειρες δολοφονιών.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, ο Σεϊφού είναι ανεξάρτητος δημοσιογράφος, με τηναστυνομία, ωστόσο να μην το επιβεβαιώνει επίσημα.

Πηγή: Daily Mail

Πάτρα: Ξύπνησαν μνήμες στην Αμερικής – Νέο τροχαίο με δίκυκλο στο σημείο που σκοτώθηκε ο 27χρονος Δημήτρης Λιόπετας (ΦΩΤΟ)

“Επιδημία” τροχαίων στην Πάτρα! Κι άλλο σε διασταύρωση – “καρμανιόλα”, τραυματίστηκε γυναίκα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: 720 διαμερίσματα θα δημιουργηθούν στο στρατόπεδο Μανουσογιαννάκη – Εξαγγελίες Μητσοτάκη για αξιοποίηση ακινήτων για όσους δεν έχουν σπίτι

ΔΕΘ: Σφοδρή επίθεση Μητσοτάκη στον Πελετίδη για το 112 – “Νομίζει ότι μπορεί να κάνει αντάρτικο και να έχουμε τραγωδίες όπως στο Μάτι”

Πάτρα: Εξετράπη όχημα στην Πλαζ – Εγκλωβίστηκε οδηγός (ΦΩΤΟ)

Δυτ. Ελλάδα: Σοβαρός τραυματισμός άνδρα μετά από πτώση από στέγη – Δίνει μάχη για τη ζωή του

Συνελήφθη ο ηγούμενος από το Μέγα Σπήλαιο – Θα πουλούσε ευαγγέλιο του 1700-Έξι συνολικά οι συλλήψεις – ΝΕΟΤΕΡΑ

Τέμπη: Μεγάλη συγκέντρωση στην πλατεία Γεωργίου στο κέντρο της Πάτρας – Ακολούθησε πορεία – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ