Φαρμάκης: «Κομβικός ο εκσυγχρονισμός του Οδοντωτού, σύντομα θα έχουμε καλά νέα» – Συνάντηση με Κυρανάκη

“Ο εκσυγχρονισμός και η αναβάθμιση του Οδοντωτού ώστε το ιστορικό τρένο να συνεχίσει την μακρά και όμορφη ιστορία του, αποτελεί ζήτημα κομβικής προτεραιότητας για την Αχαΐα και για όλη τη Δυτική Ελλάδα”.” ανέφερε σε ανάρτησή του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, μετά τη συνάντηση που είχε για το θέμα με τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη, στο Υπουργείο.

Μεταξύ άλλων σημείωσε ότι:

Ζητήσαμε την άμεση παρέμβαση του υπουργείου ώστε να δρομολογηθούν όλα τα αναγκαία έργα συντήρησης και θωράκισης της σιδηροδρομικής γραμμής και των άλλων υποδομών, αλλά και πλήρης δέσμευση της εταιρείας που εκτελεί το μεταφορικό έργο για πύκνωση των δρομολογίων και ανάδειξη της ιστορικής γραμμής που διασχίζει την πιο όμορφη ίσως περιοχή της Ευρώπης.

Η κατανόηση και η διάθεση που επέδειξε ο Αν. Υπουργός, μας κάνει να αισιοδοξούμε ότι σύντομα θα έχουμε καλά νέα.

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Πάτρα: Σοκαριστικό τροχαίο με σύγκρουση δύο δικύκλων – Η τρελή πορεία της μηχανής – ΦΩΤΟ

Κόντρα Πιερρακάκη – Φάμελλου στη Βουλή: «Έχετε μονοπώλιο στην τοξικότητα» – «Σταματήστε να κρύβεστε πίσω από το δημοσιονομικό κόφτη